24-07-2020 07:44 PM
Witam, mój Samsung galaxy s 8 samoistnie się zrestartował, a raczej jest w trakcie restartu od jakichś 2 godzin. Na ekranie widnieje logo i tylko co kilka sekund ponownie wyłącza się i włącza, jednak nie dochodzi nawet do etapu, w którym należy podać hasło, aby uruchomić telefon. Próbowałam go ponownie uruchomić, próbowałam wykonać hard reset, wyczyścić pliki cache, jednak po kliknięciu reboot system now powraca do tego samego punktu, czyli przez kilka minut uruchamia się, co kilka sekund, natomiast po jakimś czasie pozostaje logo samsunga na ekranie. Nie wiem, co mogę zrobić. Zanim to się stało miałam jakoś 20% baterii. Proszę o pomoc
24-07-2020 07:58 PM
@olciazuraw, witaj na forum. Jeżeli hard reset z poziomu Android Recovery nie przyniósł oczekiwanych rezultatów to obawiam się, że wystąpiła usterka sprzętowa. W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym. Listę serwisów znajdziesz w tym miejscu.
24-07-2020 08:26 PM
hej, no właśnie po wybraniu tej opcji nadal się rebootuje i zawiesza na logo samsunga. Jakieś dwa tygodnie temu miałam tak, że też się restartował ok 15 minut, natomiast dochodził do momentu wpisywania hasła i zakażdym razem jak wpisałam hasło to był ponowny restart. Tym razem jest tylko logo Samsunga i nie przechodzi dalej. Jedna osoba poradziła mi też, aby rozładować baterię do 0 a potem naładować na maxa, ale nie wiem czy to coś da. Jak nie to jutro idę do serwisu. Dzięki za listę, ale ja mieszkam w Anglii
24-07-2020 08:31 PM — edytowano 24-07-2020 08:33 PM
@olciazuraw Tutaj znajdziesz listę w serwisów w Anglii: https://www.samsung.com/uk/support/service-centre/
24-07-2020 08:56 PM
@olciazuraw, jeżeli ładowanie nie rozwiąże problemu i odwiedzisz serwis to koniecznie daj znać po wizycie co było przyczyną problemu i jak sobie poradził serwis.
24-07-2020 11:02 PM
super, dzięki
24-07-2020 11:03 PM
jasne, dam znać, chociaż mam nadzieję, że ładowanie coś da, na razie jest 52%
24-07-2020 11:45 PM
@olciazuraw czy próbowałaś wciśnięcia i długiego przytrzymania przycisków Volume Down i Power w celu pełnego odcięcia zasilania?