27-03-2017 10:54 AM
Cześć!
Jestem tu nowy i mam pytanie dotyczące programu Samsung Guard.
Jednym z kryteriów była gwarancja odkupienia przez markę Samsung posiadanego telefonu ( w moim przypadku jest to S7 EDGE). Pytanie moje brzmi jak to zrobić. Otóż chciałem za jakiś czas wymienić S7 EDGE na S8+.
Jak się to odbywa ?
Z góry dziękuję za pomoc.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
27-03-2017 01:43 PM
Cześć @Mateusz_edge!
Wszelkie informacje dotyczące programu Samsung Guard dla Galaxy S7/S7 edge znajdziesz pod adresem:
http://www.samsung.com/pl/promocje/guard/s7/
Na dole strony znajduje się sekcja najczęściej zadawanych pytań, gdzie wybierasz interesujące Cię zagadnienie:
Tutaj możesz również sprawdzić aktualną listę sklepów obsługujących program odkupu Galaxy S7/S7 edge.
27-03-2017 01:50 PM
Mateusz_Edge ja od siebie dopowiem (bo byłem ostatnio w Arkadii z takim pytaniem) że w praktyce z odkupu bedzie mozna skorzystac jak do oferty wejdzie S8 wiec jeszcze chwile trzeba poczekac cytat ze strony:
W punktach sprzedaży, których aktualną listę znajdziesz tutaj, przy zakupie dowolnego urządzenia mobilnego Samsung w cenie nie niższej niż 2500 złotych będą Państwo mogli dokonać jednocześnie odsprzedaży swojego telefonu Samsung Galaxy S7 lub Samsung Galaxy S7 Edge. Już wkrótce w ofercie dostępne nowe modele smartfonów.
30-03-2017 11:03 AM
W takim przypadku możesz skorzystać z oferty przedsprzedaży za pośrednictwem sklepsamsung.pl, tutaj link do strony z dostępnymi modelami Galaxy S8/S8+.
Gdy otrzymasz informację, że smartfon jest gotowy do odbioru (po 19.04), wystarczy zgłosić się się do wybranego wcześniej punktu Samsung Brand Store ze swoim Galaxy S7, a kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o wartość odkupu.
27-03-2017 01:43 PM
Cześć @Mateusz_edge!
Wszelkie informacje dotyczące programu Samsung Guard dla Galaxy S7/S7 edge znajdziesz pod adresem:
http://www.samsung.com/pl/promocje/guard/s7/
Na dole strony znajduje się sekcja najczęściej zadawanych pytań, gdzie wybierasz interesujące Cię zagadnienie:
Tutaj możesz również sprawdzić aktualną listę sklepów obsługujących program odkupu Galaxy S7/S7 edge.
27-03-2017 01:50 PM
Mateusz_Edge ja od siebie dopowiem (bo byłem ostatnio w Arkadii z takim pytaniem) że w praktyce z odkupu bedzie mozna skorzystac jak do oferty wejdzie S8 wiec jeszcze chwile trzeba poczekac cytat ze strony:
W punktach sprzedaży, których aktualną listę znajdziesz tutaj, przy zakupie dowolnego urządzenia mobilnego Samsung w cenie nie niższej niż 2500 złotych będą Państwo mogli dokonać jednocześnie odsprzedaży swojego telefonu Samsung Galaxy S7 lub Samsung Galaxy S7 Edge. Już wkrótce w ofercie dostępne nowe modele smartfonów.
29-03-2017 05:41 PM
Dzieki za pomoc
A co jeśli chciałbym skorzystać z preorder?
30-03-2017 11:03 AM
W takim przypadku możesz skorzystać z oferty przedsprzedaży za pośrednictwem sklepsamsung.pl, tutaj link do strony z dostępnymi modelami Galaxy S8/S8+.
Gdy otrzymasz informację, że smartfon jest gotowy do odbioru (po 19.04), wystarczy zgłosić się się do wybranego wcześniej punktu Samsung Brand Store ze swoim Galaxy S7, a kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o wartość odkupu.
30-03-2017 12:40 PM
30-03-2017 02:13 PM
Zgodnie z informacją na stronie:
Minimalna cena odkupu (tj. minimalny rabat od ceny zakupu nowego urządzenia mobilnego Samsung) to 1000 złotych.*
*Każdy punkt sprzedaży ma możliwość udzielenia Państwu wyższych rabatów na nowo zakupiony produkt.
Smartfon będzie oceniony przez pracownika sklepu zgodnie z regulaminem Promocji Samsung GUARD S7, pod kątem jego stanu, funkcjonalności, obecności zarysowań, pęknięć i możliwych uszkodzeń. Dlatego pełną informację o kwocie będziesz mógł uzyskać jedynie na miejscu.