Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Guard

(Temat utworzony: 27-03-2017 10:54 AM)
2326 Wyświetlenia
Mateusz_edge
Journeyman
Opcje

Cześć!

Jestem tu nowy i mam pytanie dotyczące programu Samsung Guard.

Jednym z kryteriów była gwarancja odkupienia przez markę Samsung posiadanego telefonu ( w moim przypadku jest to S7 EDGE). Pytanie moje brzmi jak to zrobić. Otóż chciałem za jakiś czas wymienić S7 EDGE na S8+. 

Jak się to odbywa ? 

Z góry dziękuję za pomoc. 

0 Like

3 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
MateuszN
Pioneer
Opcje

Cześć @Mateusz_edge!

Wszelkie informacje dotyczące programu Samsung Guard dla Galaxy S7/S7 edge znajdziesz pod adresem:

http://www.samsung.com/pl/promocje/guard/s7/

Na dole strony znajduje się sekcja najczęściej zadawanych pytań, gdzie wybierasz interesujące Cię zagadnienie:

odkup.PNG

Tutaj możesz również sprawdzić aktualną listę sklepów obsługujących program odkupu Galaxy S7/S7 edge.

Dzięki, że jesteś z nami! Jeśli odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
grodziak93
Pathfinder
Opcje

Mateusz_Edge ja od siebie dopowiem (bo byłem ostatnio w Arkadii z takim pytaniem) że w praktyce z odkupu bedzie mozna skorzystac jak do oferty wejdzie S8 wiec jeszcze chwile trzeba poczekac :smiling-face: cytat ze strony:

W punktach sprzedaży, których aktualną listę znajdziesz tutaj, przy zakupie dowolnego urządzenia mobilnego Samsung w cenie nie niższej niż 2500 złotych będą Państwo mogli dokonać jednocześnie odsprzedaży swojego telefonu Samsung Galaxy S7 lub Samsung Galaxy S7 Edge. Już wkrótce w ofercie dostępne nowe modele smartfonów.

♫♪ to co się dzieje, naprawdę nie istnieje ♫♪

Rozwiązanie
MateuszN
Pioneer
Opcje

@Mateusz_edge

W takim przypadku możesz skorzystać z oferty przedsprzedaży za pośrednictwem sklepsamsung.pl, tutaj link do strony z dostępnymi modelami Galaxy S8/S8+.

Gdy otrzymasz informację, że smartfon jest gotowy do odbioru (po 19.04), wystarczy zgłosić się się do wybranego wcześniej punktu Samsung Brand Store ze swoim Galaxy S7, a kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o wartość odkupu.

Dzięki, że jesteś z nami! Jeśli odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij kudo!

6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
MateuszN
Pioneer
Opcje

Cześć @Mateusz_edge!

Wszelkie informacje dotyczące programu Samsung Guard dla Galaxy S7/S7 edge znajdziesz pod adresem:

http://www.samsung.com/pl/promocje/guard/s7/

Na dole strony znajduje się sekcja najczęściej zadawanych pytań, gdzie wybierasz interesujące Cię zagadnienie:

odkup.PNG

Tutaj możesz również sprawdzić aktualną listę sklepów obsługujących program odkupu Galaxy S7/S7 edge.

Rozwiązanie
grodziak93
Pathfinder
Opcje

Mateusz_Edge ja od siebie dopowiem (bo byłem ostatnio w Arkadii z takim pytaniem) że w praktyce z odkupu bedzie mozna skorzystac jak do oferty wejdzie S8 wiec jeszcze chwile trzeba poczekac :smiling-face: cytat ze strony:

W punktach sprzedaży, których aktualną listę znajdziesz tutaj, przy zakupie dowolnego urządzenia mobilnego Samsung w cenie nie niższej niż 2500 złotych będą Państwo mogli dokonać jednocześnie odsprzedaży swojego telefonu Samsung Galaxy S7 lub Samsung Galaxy S7 Edge. Już wkrótce w ofercie dostępne nowe modele smartfonów.

♫♪ to co się dzieje, naprawdę nie istnieje ♫♪
Mateusz_edge
Journeyman
Opcje

Dzieki za pomoc :smiling-face:

A co jeśli chciałbym skorzystać z preorder? 

0 Like
Rozwiązanie
MateuszN
Pioneer
Opcje

@Mateusz_edge

W takim przypadku możesz skorzystać z oferty przedsprzedaży za pośrednictwem sklepsamsung.pl, tutaj link do strony z dostępnymi modelami Galaxy S8/S8+.

Gdy otrzymasz informację, że smartfon jest gotowy do odbioru (po 19.04), wystarczy zgłosić się się do wybranego wcześniej punktu Samsung Brand Store ze swoim Galaxy S7, a kwota do zapłaty zostanie pomniejszona o wartość odkupu.

Mateusz_edge
Journeyman
Opcje
Dzięki bardzo.
A wiadomo za jaka kwota Samsung skupuje S7 EDGE ?
Mój egzemplarz jest w idealnym stanie..
0 Like
MateuszN
Pioneer
Opcje

Zgodnie z informacją na stronie:

Minimalna cena odkupu (tj. minimalny rabat od ceny zakupu nowego urządzenia mobilnego Samsung) to 1000 złotych.*
*Każdy punkt sprzedaży ma możliwość udzielenia Państwu wyższych rabatów na nowo zakupiony produkt.

Smartfon będzie oceniony przez pracownika sklepu zgodnie z regulaminem Promocji Samsung GUARD S7, pod kątem jego stanu, funkcjonalności, obecności zarysowań, pęknięć i możliwych uszkodzeń. Dlatego pełną informację o kwocie będziesz mógł uzyskać jedynie na miejscu.

0 Like