Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy xcover 4 wyłącza w czasie włączonego bluetooth

(Temat utworzony: 29-06-2017 07:44 PM)
1819 Wyświetlenia
slawek1968
First Poster
Opcje

Witam.

Mam poblem z nowym telefonem który się wyłacza jak współpracuje z urządzeniam połączonymi przez bluetooth w  (samochody zestawy głośnomówiące i włączone mapy po 5 min lub tracąc zasięg również słuchawki nadmieniam , że wszystkie urządzenia sa sprawdzone i zaakceptowane w grupie SIG . Telefon był już dwa razy w serwisie  raz przeinstalowali  po raz drugi usterki nie stwierdzili . Telefon nie zrywa połączenia tylko się całkowicie się wyłącza w samochodach jak się  połączy z zestawem to działa ale jak włączysz mapy lub internet to się wyłączy.

Pozdrawiam

0 Like
1 Odpowiedz
KonradN
Voyager
Opcje
Witaj @slawek1968. Bardzo mi przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Opisane działanie urządzenia nie jest poprawne i nie powinno występować. Przyczyną może być błąd oprogramowania jak i usterka sprzętowa. W takim przypadku zalecam wykonać kopię danych zapisanych w urządzeniu. Dane możesz skopiować na komputer z pośrednictwem programu Smart Switch PC.

Program ten możesz pobrać ze strony firmy Samsung, adres podaję poniżej:

http://www.samsung.com/global/download/smartswitchwin/

Dane zapisane w karcie SIM i SD są bezpieczne. Następnie przywróć ustawienia fabryczne urządzenia, funkcja ta znajduje się w:

MENU > USTAWIENIA > KOPIA ZAPASOWA I ZEROWANIE
To powinno pomóc w opisanych przez Ciebie problemach. Jeżeli natomiast nie przyniesie to skutku, zapraszam do kontaktu z serwisem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like