Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy sIII mini - problem z włączeniem

(Temat utworzony: 08-02-2018 07:02 PM)
1986 Wyświetlenia
MagdalenaSwieci
First Poster
Opcje

Dobry wieczór,

mam problem od południa ze swoim telefonem [Samsung Galaxy sIII mini GT-I8200] - po przyjściu do domu telefon zaczął wariować, tzn. wyłączać się i włączać, wyjęłam z niego baterię, poczekałam kilka godzin i niestety dalej nie może się uruchomić, gdyż zawiesza się przy ekranie startowym. Robiłam restart kilka razy, ale dalej stoi w miejscu, mimo iż po jednej z prób było słychać muzykę, kiedy telefon się włącza.

Co mam zrobić? Już się pogodziłam z tym, że stracę wszystko, co mam na telefonie, ale bardzo chcę, by zaczął działać.

Gwarancja już dawno straciła ważność.

Proszę o pomoc, pozdrawiam.

0 Like
13 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
@MagdalenaSwieci
Wejdź w recovery (Volume Up + Home + Power) i wybierz opcję wipe cache partition. Po recovery poruszamy się klawiszami głośności, wybrana opcję zatwierdzamy przyciskiem "power".

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MagdalenaSwieci
First Poster
Opcje

Robiłam to kilka razy i bez zmian... 😞

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
No to pozostaje factory reset, też w recovery. Ale to spowoduje przywrócenie telefonu do stanu fabrycznego i usunięcie wszystkich danych. Chyba, że potrafisz samodzielnie przeinstalować system, najlepiej w wersji jednoplikowej.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MagdalenaSwieci
First Poster
Opcje

A jak zrobie taki reset?
Samodzielnie nie ma opcji ani mozliwosci.

Byleby działał...

0 Like
MagdalenaSwieci
First Poster
Opcje

Próbowałam wszystkiego - wyskakuje bład...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jaki błąd wyskakuje? Po wybraniu w recovery factory reset? Trudno nam zgadywać na odległość.

0 Like
MagdalenaSwieci
First Poster
Opcje

Zrobiłam ponownie.

Na dole jest:

Wiping data...

Formatting /data...

Formatting /cache...

Data wipe compkete.

W tle ,,lezy" Android, pod nim inf. - brak polecenia

A u gory - znow to samo menu

0 Like
MagdalenaSwieci
First Poster
Opcje

WIN_20180208_220753.JPG

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jeżeli wszystko wyczyścił, to teraz reboot system.

0 Like