Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Galaxy s7edge czasami czarny ekran

(Temat utworzony: 05-09-2020 09:40 AM)
801 Wyświetlenia
Macio
Journeyman
Opcje
Część czasami mam w telefonie czarny ekran kiedy wygaszam tel ale kiedy telefon jest czarny i spróbuję go włączyć to nie działa ale sprawdzałem miałem czarny ekran i włączyłem ALWAYS on display zapamiętałem gdzie kliknąć i wygasiła telefon to się pokazał zegar itp i mogłem go normalnie włączyć ale ja nie chcę mieć włączony ALWAYS on display jak to naprawić???

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Macio na początek skorzystaj z opcji wipe cache partiton. Sprawdź również działanie telefonu w trybie bezpiecznym. Jeżeli wszystko będzie ok, oznacza to, że jego pracę zakłóca jedna z zewnętrznych aplikacji.

Będziesz musiał ją wyszukać i odinstalować.

Ostatecznością jest factory reset i konfiguracja telefonu od nowa, bez przywracania kopii.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

3 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Macio na początek skorzystaj z opcji wipe cache partiton. Sprawdź również działanie telefonu w trybie bezpiecznym. Jeżeli wszystko będzie ok, oznacza to, że jego pracę zakłóca jedna z zewnętrznych aplikacji.

Będziesz musiał ją wyszukać i odinstalować.

Ostatecznością jest factory reset i konfiguracja telefonu od nowa, bez przywracania kopii.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Macio
Journeyman
Opcje
sprawdzę i dam znać czy działa :smiling-face:
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Macio czy wszystko wróciło do normy?

0 Like