30-06-2019 08:30 PM
Witam.
Od dłuższego czasu mam problem z baterią tj. czasem jaki wytrzymuje. Po podładowaniu do 100% i przeprowadzeniu krótkiej rozmowy lub przeglądnięciu internetu bateria spada momentalnie o kilkadziesiąt procent.
Przy bezczynności wcale lepiej nie wygląda, więc jestem zmuszony ją codziennie ładować. Próbowałem resetowania do fabrycznych ustawień, wyłączania zbędnych aplikacji, ale nic nie pomogło.
Czy w tych telefonach jest możliwa wymiana baterii i jaki byłby koszt całości (części + serwis) oraz czas oczekiwania?
Pozdrawiam.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
30-06-2019 08:36 PM
@skymanpl, prawdopodobnie bateria wymaga wymiany. Niestety na forum nie stwierdzimy czy to na pewno bateria, dlatego musisz oddać telefon do serwisu. Odnośnie cen to najlepiej skontaktować się z serwisem, ale podejrzewam, że wycena zostanie podana dopiero w momencie wykonania ekspertyzy.
30-06-2019 08:35 PM — edytowano 30-06-2019 08:37 PM
@skymanpl Na początek naładuj telefon do 100% i użyj tego kodu jak tu Klik
Baterie możesz nabyć w tym serwisie https://mixremedia.eu/baterie,116,0.html
30-06-2019 08:36 PM
@skymanpl, prawdopodobnie bateria wymaga wymiany. Niestety na forum nie stwierdzimy czy to na pewno bateria, dlatego musisz oddać telefon do serwisu. Odnośnie cen to najlepiej skontaktować się z serwisem, ale podejrzewam, że wycena zostanie podana dopiero w momencie wykonania ekspertyzy.