Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy S5 ciche dźwięki dzwonka

(Temat utworzony: 05-02-2017 11:54 AM)
7645 Wyświetlenia
pytun
Student
Opcje

Wita. Posiadam samsunga galaxy s5. Mam jeden problem, cich dźwięki dzwonka. Telefon mam pod głoszonych na maxa a i tak jeżeli mam telefon w kieszeni a ktoś dzwoni to nie słyszę telefonu. Przeszukałem różne forum itp i nic to nie dało.  Myślałem nad tym ze jeżeli więcej użytkowników ma taki sam problem może byśmy to zglosili wtedy samsung przez aktualizacje systemu wrzucilby jakiś dźwięk oryginalny (rodem z samsungów solidow) ale żeby był głośny. Problem ten jest od nowości i z każda osoba z którą rozmawiam narzeka na ten sam problem. Jest to trochę irytujące żeby nie słyszeć połączenia gdy się ma telefon w kieszeni 

0 Like
3 Odpowiedzi
KonradN
Voyager
Opcje
Czołem @pytun. Pierwszy raz spotkałem się z opisanym przez Ciebie problemem. Jeżeli ustawiona jest maksymalna głośność w urządzeniu to jedyne co mogę Ci zalecić to pobranie sobie innego dźwięku, który zostanie ustawiony na dzwonek :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
pytun
Student
Opcje

Witam. Próbowałem już różnych dźwięków, ściągalem. Zastosowałem oryginalne dzwiększa które są i to samo.

0 Like
kacperino2003
Student
Opcje
Wyłącz i włącz telefon. Jeżeli to nie pomoze to przywróć go do ustawień fabrycznych.