Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Samsung Galaxy J7 sam się wyłączył i na nic nie reaguje

(Temat utworzony: 14-03-2018 04:42 PM)
7204 Wyświetlenia
bukolbn
First Poster
Opcje

Witam,

telefon mam od niedawna (około msc) dostałem go jako służbowy ale że posiadam inny własny to ten nie jest zbyt eksplowatowany. Ale dziś po powrocie do domu ~15 dostałem jakieś powiadomienie na telefonie podszedłem i wyczyściłem powiadomienia po rozwinięciu paska górnego (nawet nie wiem co to za bardzo było). 

Po jakichś 5 minutach słysze że telefon się samoistnie resetuje, trochę mnie to zdziwiło więc wziąłem go do ręki. Po włączeniu sie, był komunikat że Karta SIM1 może kożystać z danych mobilnych lub coś w tym stylu. 

Chciałem odblokować telefon by wywalić to powiadomienie, lecz telefon nie reagował więc kliknąłem przycisk wyłczenia tak by wygasić wyświetlacz. 

No i po tym telefon w żaden sposób na nic nie reaguje, tak jakby był wyłączony i nie miał w sobie baterii. Próba dłuższego przytrzymania przycisku włączenia nic nie dała, próba konfiguracji power + przyciszanie dzwięku też nie. Podłączenie pod ładowarkę nic, telefon w żaden sposób nie reaguje 😕

Co może być przyczyną takiego problemu? Czy mogę coś samodzielnie zrobić by telefon powstał?  

0 Like
5 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Sprawdż kombinację Volume Up + Home + Power. W takiej właśnie kolejności. Jeżeli uruchomi się i wejdzie w recovery to wykonaj wipe cache partition a następnie reboot system.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
server92
Apprentice
Opcje

Mam to samo. Ale mój telefon wstał...

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć @bukolbn

Jak obecnie wygląda sytuacja? Sprawdzałeś metodę podaną przez ?

0 Like
bukolbn
First Poster
Opcje

Metoda sprawdzona telefon niestety nie podniusł się 😕

Został przez firmę odesłany na reklamację/gwarancję. 

Jak wróci i będzie wyszczególnione co się stało to dam znać :winking-face:

0 Like
server92
Apprentice
Opcje

Koniecznie daj znac! 

0 Like