14-03-2018 04:42 PM – ostatnio edytowany 05-06-2018 03:32 PM przez KrzysiekK
Witam,
telefon mam od niedawna (około msc) dostałem go jako służbowy ale że posiadam inny własny to ten nie jest zbyt eksplowatowany. Ale dziś po powrocie do domu ~15 dostałem jakieś powiadomienie na telefonie podszedłem i wyczyściłem powiadomienia po rozwinięciu paska górnego (nawet nie wiem co to za bardzo było).
Po jakichś 5 minutach słysze że telefon się samoistnie resetuje, trochę mnie to zdziwiło więc wziąłem go do ręki. Po włączeniu sie, był komunikat że Karta SIM1 może kożystać z danych mobilnych lub coś w tym stylu.
Chciałem odblokować telefon by wywalić to powiadomienie, lecz telefon nie reagował więc kliknąłem przycisk wyłczenia tak by wygasić wyświetlacz.
No i po tym telefon w żaden sposób na nic nie reaguje, tak jakby był wyłączony i nie miał w sobie baterii. Próba dłuższego przytrzymania przycisku włączenia nic nie dała, próba konfiguracji power + przyciszanie dzwięku też nie. Podłączenie pod ładowarkę nic, telefon w żaden sposób nie reaguje 😕
Co może być przyczyną takiego problemu? Czy mogę coś samodzielnie zrobić by telefon powstał?
14-03-2018 08:18 PM
18-03-2018 12:09 PM
Mam to samo. Ale mój telefon wstał...
19-03-2018 02:20 PM
23-03-2018 06:04 PM
Metoda sprawdzona telefon niestety nie podniusł się 😕
Został przez firmę odesłany na reklamację/gwarancję.
Jak wróci i będzie wyszczególnione co się stało to dam znać
23-03-2018 06:21 PM
Koniecznie daj znac!