Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Samsung Galaxy J6+ (SM-J610FZKNXEO) - aktualizacje Android

(Temat utworzony: 03-01-2022 02:40 PM)
1145 Wyświetlenia
pawelwt
Apprentice
Opcje

Czesc,

Ostatnia aktualizacje zrobilo mi 2021-12-29 takie info mam w sekcji aktualizacja oprogramowania.

W sekcji telefon informacje mam:

- Poziom popraw. zabezp. Androida: 2021-08-01

- Android: 10

- wersja One UI: 2.0

Pytanie: czy i gdzie moge sprawdzic do kiedy samsung bedzie wspieral aktualizacje Android 10 lub wyzsze dla modelu Galaxy J6+ ? Nie wiem czy warto inwestowac w wymiane nowej baterii czy lepiej kupic nowy telefon.

dzieki

pozdr

software developer at rozwoj-oprogramowania.pl

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
4 Odpowiedzi
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Wiem że androida 12 nie dostanie sprawdzałem liste aktualizacji były tylko samsungi serii a z 1 albo 2 na końcu seria s od 10 do 21
W1234567890
Helping Hand
Opcje
Oraz Samsungi Note od 10 do 20
X cover pro i X cover 5
0 Like
pawelwt
Apprentice
Opcje

Dodatkowo zalaczam odp (wczesniej im zglosilem pytanie) jaka dostalem od wsparcia samsung:

"Wszystkie urządzenia marki Samsung posiadają trzy lata aktualizacji
oprogramowania oraz cztery lata aktualizacji zabezpieczeń. Pana sprzęt miał premierę w październiku 2018 roku, co oznacza, że otrzymał on już jedną z ostatnich aktualizacji systemu. Wciąż jednak będzie Pan otrzymywał aktualizacje zabezpieczeń, co najmniej do października tego roku, lub dłużej, jeżeli wyniknie taka potrzeba. Nie ma jednak konkretnych terminów, kiedy te aktualizacje będą się pojawiały.
Aktualizacje zabezpieczeń dla Pana modelu będą pojawiały się z
częstotliwością raz na pół roku.
W razie dodatkowych pytań, zachęcam do kontaktu z infolinią: 801 172
678."

Choc trzeba przyznac, ze raczej ich odpowiedz nie zgadza sie do konca z rzeczywistoscia - patrzac na linki powyzej, nie jest wspierany do 4 lat, i nie co pol roku.

software developer at rozwoj-oprogramowania.pl
0 Like