Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

samsung galasy S7 się samemu wiesza

(Temat utworzony: 06-02-2020 04:19 PM)
302 Wyświetlenia
yodashi
First Poster
Opcje

Witam. Otóż mój telefon jakiś czas temu się zawiesił co troche mnie zdziwiło, jednak po chwili sam się zresetował i było dobrze aż do czasu gdy się znów nie zawiesił. Wtedy to przestał się właczać a ja musiałem czekac godzinami by jego bateria padła gdyż wtedy dopiero mogłem go podłaczyć i spróbować go właczyć. Jednak wtedy pojawił sie kolejny problem gdyż zaczął się wieszać na logo samsung. Dlatego też postanowiłem spróbować hard resetu oraz reboota i wipe cache itp co pomogło na pare dni po czym znienacka znowu zaczął się wieszać. Potem to już żaden hard reset ani nic nie pomogło go załączyć na więcej niż 5 min. Teraz z kolei pojawił się taki problem że jak go podłączę to telefon samemu próbuje odpalić tryb recovery gdzie to zawiesza się na napisie "instaluję aktualizację systemu". Czy jest jakiś sposób bym go naprawił samemu bez potrzeby pójścia do serwisu lub kupienia nowego telefonu?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@yodashi, jeżeli przywrócenie ustawień fabrycznych nie rozwiązało problemu to obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
1 Odpowiedz
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@yodashi, jeżeli przywrócenie ustawień fabrycznych nie rozwiązało problemu to obawiam się, że konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

0 Like