Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słuchawki SAMSUNG Level U Pro - niereagujące przyciski po zesparowaniu z telefonem.

(Temat utworzony: 22-01-2018 07:06 PM)
1892 Wyświetlenia
Pglos909
Student
Opcje

Witam serdecznie :smiling-face:

Mam problem ze słuchawkami samsung level u pro, a mianowicie przyciski volume =/-  i play nie reagują. Warto wspomnieć iż słuchawki po pierwszym sparowaniu działały jak trzeba, po drugim połączeniu z telefonem przyciski przestały reagować. Nie jest to wina telefonu ponieważ sprawdzałem już na kilku ( lg g6 , samsung s7 edge) i na każdym telefonie ten sam problem. Ogólnie słuchawki grają z tym że nie ma możliwości sterowania za pomocą przycisków. Proszę po pomoc pozdrawiam wszystkich :winking-face:

0 Like
4 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie używałem tego modelu, ale zapewne jak każde urządzenie BT ma możliwość resetu. Od tego bym zaczął.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Damian K
Hotshot
Opcje
Cześć Pglos909,

W przypadku tego modelu reset wykonuje się w następujący sposób:

Wyłącz słuchawki
Naciśnij i przytrzymaj przycisk Volume Down, to samo zrób z przyciskiem Power (koniecznie w tej kolejności) - łącznie przytrzymaj oba przyciski przez 20 sekund.
Puść oba przyciski i następnie przytrzymaj sam przycisk Power.

Spróbuj sparować słuchawki i daj znać, czy coś się zmieniło.

Jeżeli sytuacja będzie się powtarzać, trzeba będzie zareklamować słuchawki u sprzedawcy.

Doceniaj i bądź doceniany.Doceniaj innych klikając przycisk like lub zaakceptuj jako rozwiązanie.
Społeczność w Twoim telefonie. Przeglądaj Społeczność wygodnie w aplikacji Samsung Members.
Pglos909
Student
Opcje

Chyba coś źle wykonuję ponieważ przyciskami te przycisk3i, z tym że przycisk Power jest tak na prawdę czymś na rodzaj "suwaka ". Słuchawki aby przechodzą w tryb sparowania i tyle. Problem dalej występuje niestety 😕Na zdj widać suwak PowerNa zdj widać suwak Power

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zgadza się, przycisk power to suwak, przesuwasz go i przytrzymujesz w tej pozycji. Po tych czynnościach sparuj urządzenia ponownie. Przed tymi czynnościami usuń słuchawki z listy sparowanych w urządzeniu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like