Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słuchawki bluetooth & mikrofon z telefonu

(Temat utworzony: 05-09-2024 05:38 PM)
1311 Wyświetlenia
tool17
Voyager
Opcje
Witam
Czy jest jakaś aplikacja, która przełącza z mikrofonów podłączonych słuchawek bluetooth na te wbudowane w telefonie?
Ze słuchawek miałby lecieć jedynie dźwięk. Słuchawki Galaxy Buds 2, telefon S20 FE
11 Odpowiedzi
PatrykF
Expert
Opcje

@wirat Odpowiadam Ci w kontekście słuchawek Buds i nie napisałem nic niezgodnego z prawdą. Czy widzisz gdzieś guziczek, który pozwala Ci przełączać się w czasie połączeń pomiędzy dowolnymi mikrofonami które możesz mieć podpięte do urządzenia? No nie - możesz co najwyżej kombinować z wyłączaniem mikrofonu, jak napisał to poprzednik. A czy da się to użyć na budsach? Niespecjalnie.

0 Like
wirat
Helping Hand
Opcje

Cytuję - 'Czy widzisz gdzieś guziczek, który pozwala Ci przełączać się w czasie połączeń pomiędzy dowolnymi mikrofonami które możesz mieć podpięte do urządzenia?' Czego ma dowieść odpowiedź na to pytanie ? Chcesz usłyszeć odpowiedź, proszę bardzo: nie widzę guziczka, drążka, kija, sznurka, szczotki itd. ani innych rzeczy których można użyć do przełączania. Nikt nie pytał o guziczki ani nie sugerował w jaki sposób ma być realizowane przełączanie. Chcesz zmienić temat na rozmowę o pasmanterii ?. Sorry nie interesuje mnie to. Jeszcze raz przypominam, że nie chodziło o dowolne mikrofony i to jeszcze zewnętrzne podpięte do urządzenia tylko o mikrofon telefonu. To jest istotna różnica... ale być może nie dla eksperta. Nie wiem o jakim poprzedniku piszesz do mnie, że kombinował. Ja pisałem po prostu o wyłączeniu mikrofonu słuchawek i użyciu mikrofonu telefonu bo tego chciał autor wątku. Po co to pytanie '... czy da się to użyć na budsach?'. Podobno piszesz w jakimś kontekście. Przecież napisałem już wyraźnie, że się nie da ...ani specjalnie ani niespecjalnie. Cytuję - 'Odpowiadam Ci w kontekście słuchawek Buds i nie napisałem nic niezgodnego z prawdą.' Nie musisz informować MNIE o kontekście odpowiedzi do MNIE. Zwłaszcza jeżeli w treści pojawia się wyraźnie i wprost określenie kontekstu o którym mówisz. Chodzi o dokładne pisanie do WSZYSTKICH, zwłaszcza jeżeli robione jest z tego rozwiązanie.
Napisałeś, że na Androidzie się nie da a ja napisałem, że się da. Naprawdę nie widzisz tu żadnego dylematu w kwestii prawdy. Do moderatora - dziękuję za przychylenie się do mojej prośby i usunięcie tego pseudorozwiązania. Nie rozumiem tylko dlaczego pomagasz koledze w eskalacji problemu zamiast z nim porozmawiać. Czemu to ma służyć ? Zachęceniu większej ilości użytkowników do swobodnego (zgodnego z regulaminem) wypowiadania się na forum ? Oczywiście możesz robić co chcesz ale nie wiem czy Samsung będzie zadowolony z efektu.

0 Like