Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Słownik T9 w Samsungu Galaxy M21

(Temat utworzony: 14-12-2020 11:10 AM)
2224 Wyświetlenia

Też mam ten problem

majka420
Pathfinder
Opcje

Nigdzie w ustawieniach klawiatury nie znalazlam, czy w modelu Galaxy M21 jest w klawiaturze samsunga słownik T9?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Już od dawna nie ma takiej opcji. Nawet klawiatura jak TouchPal znikła ze Google Play.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Sprawdź czy taka możliwość jest dostępna w: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Język i wprowadzanie > Klawiatura ekranowa > Klawiatura Samsung (musi być ustawiona jako domyślna) > Języki i typy > Polski > Klawiatura 3x4.

0 Like
majka420
Pathfinder
Opcje
Raczej nie nie to mi chodziło. Bo teraz mam inny układ klawiatury a jak chciałam mieć quarty
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy pytasz o funkcję przewidywania tekstu? Jeżeli tak to przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Język i wprowadzanie > Klawiatura ekranowa > Klawiatura Samsung (musi być ustawiona jako domyślna) > Inteligentne wpisywanie > Przewidywanie tekstu.

0 Like
majka420
Pathfinder
Opcje
To też jeszcze nie to. Miałam kiedyś coś takiego, że jak pisałam to klawiatura sama mi kończyła słowo.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Wydaje mi się, że fabrycznie taka funkcja nie jest dostępna w klawiaturze Samsung. Poczekaj jeszcze na podpowiedzi od pozostałych forumowiczów.

Rozwiązanie
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Już od dawna nie ma takiej opcji. Nawet klawiatura jak TouchPal znikła ze Google Play.

majka420
Pathfinder
Opcje
Wielka szkoda 😔
0 Like
Members_dUuWUHG
First Poster
Opcje

Może chodzi Ci o to:

Ustawienia->zarządzanie ogólne->lista klawiatur i klawiatura domyślna -> tutaj możesz pobrać aplikacje gboard i wtedy ja wybrać w tym miejscu,  tam masz mnóstwo funkcji lub kliknąć klawiatura samsung -> przeciąganie, dotyk I zgłoszenie I tam kontra przeciągania klawiatury. 

0 Like