Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

"Zamknij wszystkie" poza jedną appką?

(Temat utworzony: 28-06-2019 12:47 PM)
1252 Wyświetlenia
KASZTAN
Student
Opcje

Cześć.
Czy jest możliwość, aby po wybraniu opcji "Zamknij wszystkie" jedna apka pozostawała nadal uruchomiona?
Chodzi dokładnie o Spotify, denerwuje to, że za każdym razem muszę go na nowo uruchamiać.
W Huawei P9 Lite była taka opcja, tutaj nie mogę jej znaleźć, jest w ogóle, czy też może Samsung planuje wprowadzenie jej w którejś z aktualizacji? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KASZTAN, tak, możesz ustawić, aby aplikacja nie zamykała się po naciśnięciu tego przycisku. Przejdź do widoku otwartych aplikacji, kliknij w ikonę aplikacji a następnie w opcję Zablokuj tę aplikację.

Screenshot_20190628-125114_One UI Home.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

16 Odpowiedzi
Rozwiązanie
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KASZTAN, tak, możesz ustawić, aby aplikacja nie zamykała się po naciśnięciu tego przycisku. Przejdź do widoku otwartych aplikacji, kliknij w ikonę aplikacji a następnie w opcję Zablokuj tę aplikację.

Screenshot_20190628-125114_One UI Home.jpg

KASZTAN
Student
Opcje
@nismo
Dzięki wielkie, działa :smiling-face:
Pisałem na czacie Samsunga, ale tam otrzymałem informację, że się nie da, jednak co forum, to forum, teraz nie mam już żadnych zastrzeżeń do A50, jeszcze raz dzięki :smiling-face:
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KASZTAN, nie ma sprawy! Zachęcam do regularnych odwiedzin. Na forum znajduje się sporo przydatnych informacji.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Banan52  Cześć 

Rozumiem że klikając zamknij wszystko reaguje na co drugie dotknięcie wyświetlacza?

Banan52
Troubleshooter
Opcje
Tak, ale nie zawsze
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Banan52  Jeżeli nigdzie więcej nie ma problemu z dotykiem w tym obszarze wyświetlacza to znaczy że tutaj na pewno nie leży problem. Trzeba będzie to obserwować, ewentualnie wykonać Wipe Cache Partition.

Banan52
Troubleshooter
Opcje
Ewentualnie wykonany setki razy. Obserwuję od premiery ....
0 Like
Paramedic88
Troubleshooter
Opcje
S22 Ultra ma nadal mnóstwo małych problemów z software, jeszcze troche to potrwa zanim będzie wszystko stabilne. Nie pomaga też co roczna zmiana androida.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Widzisz to kwestia losowa, ponieważ u mnie działa wzorowo za każdym razem. Może jednak coś dzieje się z twoim wyświetlaczem ? Tak dla świętego spokoju sprawdziłbym urządzenie w jednym z autoryzowanych serwisów Samsunga.

Listę dostępnych serwisów znajdziesz pod tym linkiem :

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.