Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem ze złączem usb

(Temat utworzony: 27-09-2020 04:07 PM)
3883 Wyświetlenia
Stonek96
Apprentice
Opcje

Screenshot_20200927-175720_Settings.jpg

Witam posiadam telefon Samsung Galaxy A50 mam problem gdy odłącze telefon od ładowarki, ponieważ wyświetla mi się komunikat raz, że odlaczono złącze usb, a raz że podłączono złącze usb telefon szybko traci baterię, ponieważ komunikat co chwilę skacze gdy go zablokuje wyświetlacz się nie wygasza, ale gdy jest pod ładowarką nic się nie dzieje telefon normalnie się ładuje i wyświetlacz się wygasza. Póbowałem go wyłaczyc oraz właczyc ale nie pomaga aktualizacja rowniez. Wszystkie ustawienia w ekranie blokady sa takie same jak były, funkcja smart lock nie jest włączona,chciałbym jeszcze dodać że w ustawieniach USB kontrolowane przez, nie można ustawić jednej opcji ponieważ kropka cały czas skacze z jednego na drugie 

Screenshot_20200927-155515_Package installer.jpg

Screenshot_20200927-155513_Chrome.jpg

14 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Stonek96  Sprawdzałeś port ładowania czy nie jest zabrudzony?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Możliwe, że wystąpiła usterka sprzętowa portu USB. Wykonaj wskazówki opisane w poniższym wątku. Jeżeli nie pomogą to wykonaj hard reset bez kopii zapasowej. W przypadku dalszych problemów konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/problemy-z-%C5%82adowaniem-sprawd%C5%BA-pot...

Stonek96
Apprentice
Opcje

Sprawdzałem wszystko z nim w porządku 

Dzięki za odpowiedź tak zrobię może pomoże 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie ma sprawy. Daj znać czy udało się rozwiązać problem.

Stonek96
Apprentice
Opcje

Niestety reset też nie pomógł 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym. Listę serwisów znajdziesz w poniższym odnośniku.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

Stonek96
Apprentice
Opcje

No niestety, dzięki za info 🙂

0 Like
KajaT
First Poster
Opcje
Czy ktoś znalazł już przyczynę/ rozwiązanie tego problemu? Od wczoraj mój M11 robi dokładnie tak samo. Reset nie pomógł, złącze czyste, podłączony do kabla działa normalnie i ładuje. Po odłączeniu, jak wyżej.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@KajaT  Czy telefon się ładuje?

0 Like