Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z zalogowaniem po hard resecie

(Temat utworzony: 03-02-2021 12:17 AM)
1009 Wyświetlenia
domyxpl
Apprentice
Opcje

Witam,

Posiadam galaxy s6 g920f i mam mały problem. Zrobiłem hard reset telefonu ponieważ zaczął mi się zacinać i po hard resecie muszę zalogować się na konto samsung. Używam poprawnych danych (email oraz hasło) i nie mogę się zalogować ;( na komputerze wszystko jest ok

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
domyxpl
Apprentice
Opcje

Zrobiłem tak: przez aplikację hushsms wysłałem z drugiego telefonu wiadomość z otwartą aplikacją chrome później pobrałem pare aplikacji przez które mogłem wejść do ustawień telefonu i dodać konto samsung 

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
8 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Logujesz się wewnątrz telefonu ( konkretnej aplikacji), czy na ekranie startowym ?

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@domyxpl  Witam 

No właśnie jak się  logujesz do konta?

0 Like
domyxpl
Apprentice
Opcje

chodzi mi dokładniej o reactivation lock nie mogę się zalogować bo mnie nie przenosi dalej 

0 Like
domyxpl
Apprentice
Opcje
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@domyxpl, film nie działa. Spróbuj wstawić na YouTube i podaj odnośnik.

0 Like
domyxpl
Apprentice
Opcje
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Rozumiem, że przy logowaniu połączony jesteś z Internetem. Spróbuj na początek wykonać zabieg wipe cache partition. 

Poradnik:

https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

0 Like
Rozwiązanie
domyxpl
Apprentice
Opcje

Zrobiłem tak: przez aplikację hushsms wysłałem z drugiego telefonu wiadomość z otwartą aplikacją chrome później pobrałem pare aplikacji przez które mogłem wejść do ustawień telefonu i dodać konto samsung 

0 Like