Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

problem z ustawiniem blokady note 8

(Temat utworzony: 11-11-2017 10:31 PM)
2439 Wyświetlenia
ciapek88
First Poster
Opcje

witam. posiadam note 8 i ustawiam blokade ekranu czy to skaner teczowki czy rozpoznawanie twarzy plus pin i dziala tak ze jak spojrze sie na tel to on sie odblokowuje ale jak nie rozpozna to po przeciagnieciu palcem powinien prosic o pin a tak nie jest. odblokowuje sie odrazu czyli kazdy moze go odblokowac....przypomne ze jak wlacze tryb samolotowy to wszystko dzial jak nalezy. wlacze siec i znow to samo czujniki dzilaja ale przeciagniecie palcem odblokowuje tel chociaz ustawiony jest pin.

0 Like
14 Odpowiedzi
kristof16
Apprentice
Opcje
tak to jest mój telefon ,ale nie rozumiem jak to mam zrobić , z pozycji komputera?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Tak, przez kompa wejdź na swoje konto google i zresetuj blokady.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kristof16
Apprentice
Opcje
ale tam nie ma takiej opcji jest tylko możliwość zablokowania telefonu lub wylogowania się z telefonu ale to dotyczy konta google a nie blokady klawiatury
0 Like
Rozwiązanie
kristof16
Apprentice
Opcje
ok rozkminiłem chodziło ci o konto samsung account. Już odblokowałem dzięki za pomoc !
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie ma sprawy, po to tu wszyscy jesteśmy, aby sobie wspólnie pomagać. :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like