Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z rysikiem samsung galaxy note 8

(Temat utworzony: 02-12-2019 07:48 PM)
1378 Wyświetlenia
agnieszka3476
Student
Opcje

Witam. Mam od niedawna Samsunga  galaxy note 8 i mam taki problem, że co jakis czas pokazuje mi się  na ekranie menu rysika tak jakby rysik był  wyciągnięty.  Rysik jest dobrze  włozony i nie wylatuje. Czego to może  być  przyczyna? 

0 Like
15 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@agnieszka3476  Cześć. Próbowałaś ponownie uruchomić telefon aby zobaczć czy problem będzie nadal występował?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@agnieszka3476, kupiłaś nowy czy używany telefon? Problem z rysikiem występował od początku?

0 Like
agnieszka3476
Student
Opcje
Tak i dalej to samo
0 Like
agnieszka3476
Student
Opcje

Kupilam używamy.  I jakos 2 dni po tym jak zaczęłam  używać  to zobaczyłam  ten problem. Wcześniej  myślałam, że  cos mam po prostu włączone i tak się  dzieje. Mialam włączonu alarm  że  w razie  gdybym  nie miała  rysika w telefonie. Ale 2 razy  ten alarm  się  pokazał jak rysik byl w telefonie. 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@agnieszka3476  Ja bym proponował jesczcze reset telefonu. (Przywrócenie ustawień fabrycznych)

Masz jeszcze jakiś pomysł przed resetem @mirudo24 ?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@agnieszka3476, spróbuj zresetować rysik S Pen za pomocą tych wskazówek. Wykonaj również wipe cache partition. Jeżeli to nie pomoże to skorzystaj z porady podanej przez @PrzemekM.

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mirudo24  W Note 8 jak dobrze pamiętam nie ma opcji związanych z resetowaniem rysika. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PrzemekM, niestety nie mam tego modelu więc nie jestem w stanie sprawdzić. Jeżeli nie ma możliwości resetowania rysika to trzeba pominąć ten krok i przejść do kolejnego :winking-face:

0 Like
agnieszka3476
Student
Opcje

@nismo dziękuje  bede próbowała. Dziękuje  narazie wszystkim za  odpowiedzi.Pozdrawiam

0 Like