Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z powiazanymi kontaktami

(Temat utworzony: 07-08-2020 03:23 PM)
413 Wyświetlenia
Lukas82
Explorer
Opcje

Dzień dobry. Od jakiegoś czasu mam problem z dzwonieniem do wybranego kontaktu. Problem wygląda tak 

image.jpg

A chciałbym aby było tak

image2.jpg

Proszę o pomoc 
0 Like
7 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukas82  A skąd ten kontakt pochodzi? Jest zapisany w telefonie czy gdzie indziej?

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Lukas82, Wygląda tak jakby kontakt "Fryzjer Roztocze" był zapisany tylko w aplikacji Skype i pobrany do aplikacji Kontakty. Spróbuj edytować kontakt i dodać do niego numer tak jak na poniższych zrzutach ekranu lub utwórz ten kontakt na nowo zapisując go w telefonie lub na koncie Google/Samsung.

Screenshot_20200807-154611_Contacts.jpgScreenshot_20200807-154703_Contacts.jpgScreenshot_20200807-154619_Contacts.jpg

Lukas82
Explorer
Opcje
Tak napewno się uda z tym że mam tanich kontaktów coniemiara. Chciałem uniknąć właśnie ręcznego przepisywania.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W jaki sposób do tej pory wykonywałeś połączenie do kontaktu "Fryzjer Roztocze"? Rozumiem, że wcześniej mogłeś bez problemu dzwonić a od pewnego czasu wystąpił taki problem. Czy w telefonie masz ten sam kontakt "Fryzjer Roztocze" pod inną nazwą?

0 Like
Lukas82
Explorer
Opcje
Nie nie mam. Dużo już kombinowalem, szukałem, sprawdzałem. Bez skutku. Konta te same, w zasadzie nie mogę dojść przyczyny
0 Like
Lukas82
Explorer
Opcje
Wszystkie połączenia wykonywaniem normalnie. Teraz mam większość przez Skype.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wyłączyć lub włączyć synchronizację kontaktów w aplikacji Skype. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Skype > kliknij w awatar > Ustawienia > Kontakty > Synchronizuj kontakty.