Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z aparatem.

(Temat utworzony: 14-01-2017 11:15 AM)
9900 Wyświetlenia
Mat1
First Poster
Opcje

Witam , od jakiegoś miesiąca w mojej S6 zauważyłem pewien problem. Otóż po włączeniu dowolnej aplikacji wykorzystującej aparat widać jak obraz przez pewien czas drga i z obiektywu wydobywa się dziwny dźwięk. Stąd moje pytanie czy ktoś już miał podobna sytuację i jak to rozwiązać czy czeka serwis? Pozdrawiam :smileyhappy:

0 Like
Przejdź do rozwiązania
15 Odpowiedzi
Mat1
First Poster
Opcje

W moim przypadku telefon po tygodniu pobytu w serwisie właśnie został wysłany. Została wymieniona kamera tylna i zmieniony soft :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Kuba337
First Poster
Opcje

Mój już jest naprawiony i jutro będzie odesłany. A powiedz jak stan wizualny, widać jakieś ślady "rozbierania" urządzenia? :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Mat1
First Poster
Opcje

Dzisiaj odebrałem telefon :face-with-tears-of-joy: Aparat działa wyśmienicie, zmienili mi obudowę mimo dobrego stanu. Nie widać żadnych śladów wykonywanych prac , telefon jak z fabryki :face-with-tears-of-joy:

0 Like
monpro
First Poster
Opcje
Zrobiła mi się automatyczna aktualizacja ale aparat nie działa. Włączam i dosłownie po paru sekundach się wył., na messengerze działa ale w aptece juz nie
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Rozumień że apkikacja aparat sie wyłącza? Proszę wyczyścić dane aplikacji aparatu. USTAWIENIA - APLIKACJE - APARAT - DOMYŚLNA PAMIĘĆ - WYCZYŚĆ DANE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje