Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem Samsung Galaxy S6 z ładowaniem

(Temat utworzony: 19-02-2018 03:45 PM)
3458 Wyświetlenia
MiloszB
First Poster
Opcje

Siema. Ostatnio w moim Samsungu Galaxy S6 zaczely dziac sie dziwne rzeczy. Gdy podłączam go do ładowania wyskakuje że do konca ładowania zostało około 5 godzin. Gdy go uzywam jak jest podpiety to zżera mi baterie. W

Sprawdzalem czy nie ma jakis aplikacji obciazajacych i nie ma. Moze wy mi cos poradzicie?

0 Like
3 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Siema.
Po pierwsze chciałem się przywitać, po drugie zwrócić uwagę, ze forum podzielone jest na konkretne kategorie. Warto zapoznać się z jego struktura i zakładać tematy we właściwych działach lub dopisywać się już do istniejących tematów.

Co do samego problemu, to kilka pytań.
Czy używasz oryginalnej ładowarki i kabla?
Czy próbowałeś sprawdzić jak telefon zachowuje się na na innym kablu i ładowarce?
Jak wyglądają statystyki zużycia baterii? Screen mile widziany.
Czy przed zaistnieniem problemu może coś jednak instalowałeś, coś robiłeś z telefonem, na telefonie?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
MiloszB
First Poster
Opcje

Wszyatko sie zgadza probowalem wszystkiego nic nie robilem z telefonem nawet przywrocilem do ust fabrycznych 😕

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Jeżeli według Ciebie nie występują problemy o które zapytałem, zgłoś się do serwisu. Być może konieczna jest wymiana akumulatora, który już jakiś czas przecież pracuje. Jest rozładowywany i ładowany. Ma prawo się zużyć.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like