Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po wyłączeniu ekranu telefonu przycisk power zaczyna się nagrzewać

(Temat utworzony: 29-05-2023 08:50 PM)
6399 Wyświetlenia
madziadzia
First Poster
Opcje

Czy miał ktoś problem z samsungiem M52? Przy wyłączeniu ekranu telefonu przycisk power zaczyna się nagrzewac i po 3-5sekundach zaczyna parzyć. Gdy telefon jest odblokowany problem znika .

0 Like
17 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@madziadzia  Dzień Dobry

Jeżeli taki problem ciągle występuje to trzeba go koniecznie zanieść do serwisu

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Uruchom telefon w trybie bezpiecznym i sprawdź czy problem też występuje. Jeżeli nie, to może być wina jakiejś aplikacji. Jeżeli tak, to pozostaje serwis.

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przycisk jest powiązany z odciskiem palca, mieliśmy już kiedyś taki przypadek w serii M23 który powodował zwarcie na przycisku. Jeśli jest taki objaw proszę zgłosić się do serwisu tak jak powiedzieli koledzy.
tintin tintin
Apprentice
Opcje

posiadam telefon samsung galaxy m33 5g. Po aktualizacji przycisk do włączania nagrzewa się do takich temperatur, że doszło do oparzenia 1 stopnia. To nie jest normalne, nie powinno się tak dziać tym bardziej, że o telefon dbam. Co z tym zrobić? Poparzenie za każdym razem gdy włączam telefon to nie jest fajna sprawa

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Dzień dobry
W takiej sytuacji Proszę koniecznie przestać używać telefonu i zgłosić się z nim do najbliższego serwisu.

tintin tintin
Apprentice
Opcje

niestety ale musze  korzystac z telefonu ponieważ nie mam zapasowego. Moge wiedziec czemu tak sie stalo? telefon nigdy nie zostal zalany a podczas deszczu z niego nie korzystałam. Telefon ma zaledwie parę miesięcy

0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
Dalsze używanie tego telefonu to już skrajna nieodpowiedzialność, a szukanie przyczyny popażenia na forum ....
Pomijająm już to, że wadliwy telefon może wywołać pożar.
tintin tintin
Apprentice
Opcje

Poparzenie pisze się przez rz, a powodu owego poparzenia nie szukam, tylko powodu dlaczego tylko przycisk się nagrzewa a nie cały telefon. Proszę nauczyć się czytać zrozumiale. Problemu wcześniej nie było pojawił się dopiero po aktualizacji z one.ui bodajże 5 na 6. Oczywiście, że to nieodpowiedzialne żeby korzystać z tego telefonu, ale niestety jestem zmuszona do takiej sytuacji ;). Nie jestem też osobą pełnoletnią, nie mam tysięcy na koncie i po prostu mnie na naprawę czy też nowy telefon nie stać. Rodziców głupio mi o pieniądze na to pytać, a pracować będę dopiero w wakacje. Także wiem o zagrożeniu jakie może spowodować uszkodzony telefon, ale gdy się go wyłączy to przycisk nie jest w ogóle ciepły.

PatrykPred
Hotshot
Opcje
Ten telefon posiada czytnik linii papilarnych w przycisku, i to właśnie on mógł zostać uszkodzony dlatego tak się dzieje, jeśli w żadnym innym miejscu telefon nie robi się ciepły. Można resetować telefon do ustawień fabrycznych i zobaczyć czy to pomoże, jak nie to pozostaje tylko serwis.