Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Panel rozmowy zwija się do górnego paska

(Temat utworzony: 15-06-2022 09:21 PM)
1300 Wyświetlenia
Greq17
Apprentice
Opcje

Witam mam problem podczas rozmowy. Panel rozmowy zwija się  do górnego paska . Żeby zakończyć rozmowę albo włączyć tryb głośnika muszę za każdym razem klikać w ten pasek żeby go powiększyć.  Jak zrobić żeby panel rozmowy był cały czas na pełnym ekranie na wierzchu.?

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdź w apkę Telefon>Trzy kropki>Ustawienia>Wyświetlanie połączenia>Pełny ekranScreenshot_20220615-225825_Call settings.jpg

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

12 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Greq17  Dzień Dobry

Proszę powiedzieć jaki model telefonu i proszę zrobić zrzut ekranu jak to wygląda obecnie.

Rozwiązanie
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdź w apkę Telefon>Trzy kropki>Ustawienia>Wyświetlanie połączenia>Pełny ekranScreenshot_20220615-225825_Call settings.jpg

Greq17
Apprentice
Opcje

Dzięki bardzo takich ustawień szukałem. Zmieniłem i aktualnie po 3 rozmowach jest tak jak chciałem. Pozdrawiam

Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Pozdrawiam

0 Like
Greq17
Apprentice
Opcje

Dziś znowu pojawił się ten sam problem mimo zastosowanych zmian.  Dzieje się tak podczas dłuższej rozmowy tak z 3 minuty  . Może być inna pr,yczyna takiego działania panelu rozmowy?

0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdź w ustawienia jak poprzednio, na moment przejdź na opcję małe okno i wyłącz dolny suwak, potem wróć do opcji pełny ekran.Screenshot_20220617-134842_Call settings.jpg

Greq17
Apprentice
Opcje

Tak zrobiłem,  będę obserwował czy pomogło i dam znać

0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Ok. Czekam na info😉

Greq17
Apprentice
Opcje

Witam. Za każdym razem to samo .zmieniałem te ustawienia parę razy , wyłączałem tel i dalej tak samo się dzieje. Jakieś inne pomysły jak to naprawić

0 Like