Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak wyłączyć alarm przyciskiem w samsung J7 2017?

(Temat utworzony: 25-05-2020 02:05 PM)
3033 Wyświetlenia
syllvia84
First Poster
Opcje

Mam rozlany wyświetlacz, praktycznie nic nie widać. Telefon działa normalnie, jednak dotykiem nie mogę nic zrobić. Mam ustawiony alarm codziennie na 5 rano i drzemkę co 10 min. Alarm wyłączałam do tej pory na panelu dotykowym przesuwając X, natomiast bocznym przycikiem uruchamiałam drzemkę. Teraz nie mogę wyłączyć alarmu, bo nic nie widzę na wyświetlaczu, a budzik dzwoni mi od kilku godzin. Proszę o pomoc czy można jakąś kombinacją przycisków go wyłączyć?
Dodam, że nie chcę wyłączać całkiem tel. ponieważ drugi raz już go nie uruchomię (przy włączaniu mam ustawiony wzór do narysowania dotykiem).

0 Like
2 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@syllvia84, Jakiekolwiek naciśnięcie przycisku na telefonie spowoduje włączenie drzemki alarmu. Jeśli dotyk również nie działa, to pozostaje podłączenie myszki lub klawiatury do telefonu przez port USB. Za pomocą myszki można normalnie wyłączyć alarm poprzez przeciągnięcie, a za pomocą klawiatury wystarczy zjechać na opcję "Odrzuć" i zatwierdzić enterem lub spacji.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@syllvia84 no przyżnam, że pytanie z "kosmosu". Odpowiedź będzie podobna :winking-face: albo wymieniamy wyświetlacz albo kupujemy nowy telefon.

To w celu zapewnienia porawnej funkcjonalności alarmu na telefonie. :smiling-face-with-sunglasses::winking-face:

Innych opcji nie ma. :face-with-rolling-eyes:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.