Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak dodać obsługę innych języków do klawiatury?

(Temat utworzony: 06-10-2016 11:22 AM)
96396 Wyświetlenia
MarcinC
Expert
Opcje

Język wprowadzania danych i styl klawiatury można zmienić w oknie Ustawienia w menu Język i wprowadzanie.

Wybierz kolejno opcje Aplikacje => Ustawienia => Język i wprowadzanie => Klawiatura Samsung.

83 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@mbest, przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Język i wprowadzanie > Klawiatura ekranowa > Klawiatura Samsung > Języki i typy > Zarządzaj językami wprow. i na liście włącz język polski. Daj znać czy się udało.

0 Like
pjoor
Apprentice
Opcje

Witam podłączam się pod temat. Zrobiłem tak, jak napisał użytkownik powyżej, lecz też mam do wyboru tylko English (UK) a w zasadzie to nie mam wyboru, gdyż on jest już wybrany. Dodam, że jest możliwość sprawdzenia aktalizacji języków klawiatur, lecz to również nie przynosi skutku.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pjoor, po wejściu do opcji języków i typów nie masz widocznej opcji Zarządzaj językami wprow.? W środku powinna pojawić się lista ze wszystkimi językami.

Screenshot_20190823-140555_Samsung Keyboard.jpgScreenshot_20190823-140611_Samsung Keyboard.jpg

0 Like
pjoor
Apprentice
Opcje

Mam przycisk zarządzania językami wprowadzania, lecz po kliknięciu nie ma listy, widoczny jest tylko English (UK)

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@pjoor a skąd pochodzi twój telefon? Co było "grzebane/systemie" w sofcie? Jakie masz CSC na telefonie?

Najlepiej będzie gdy wstawisz screena z CSC.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
pjoor
Apprentice
Opcje

Przepraszam, ale jestem zielony... Wiem tylko, że telefon pochodzi z Wielkiej Brytanii i nie przychodziły aktualizacje systemu, więc byłem dziś w salonie Samsunga, gdzie wgrali mi nowy soft i od tego czasu nie mam możliwości zmiany języka klawiatury.

Mógłbyś bardziej określić gdzie to znajdę?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@pjoor, przejdź kolejno do: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu. Podaj jakie masz wartości w zaznaczonych zielonym kolorem ramkach widocznych na poniższym zrzucie ekranowym. W ten sposób dowiemy się czy posiadasz najnowsze oprogramowanie oraz jaki jest obecnie wgrany wariant telefonu.

wersje.jpg

0 Like
Kasia13
First Poster
Opcje
Witam, mam ten Sam problem jak poprzednik, robilam wszystko wedlug instrukci, niestety Jenny to jezyk angielski. Telefon s10 jest nowy z sieci EE ( mieszkam w UK), zrobilam wszystkie aktualizacje I nic to nie zmienilo.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Kasia13, rozumiem, że język telefonu ustawiony jest na polski? Możliwe, że telefony pochodzące od zagranicznych operatorów nie mają możliwości dogrywania innych języków. Niestety nie mam dla Ciebie innych wskazówek. Przeszukałem opcje w telefonie i nie widzę nigdzie innej możliwości dodania kolejnego języka.

0 Like
Kasia13
First Poster
Opcje
Jezyk w telefonie jest ustawiony na Pl ale moge tez bez problemu zmienic na kazdy inny, problem to tylko klawiatura.  Co dziwne z poprzednim telefonem S7 z tej samej sieci nie mialam takich problemow wiec nie sadze, ze to problem zagranicznego operatora. Sprobuje skontsktowac sie z serwisem, moze pomoga z problemem 🙂
0 Like