Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

galaxy s7

(Temat utworzony: 21-03-2017 07:05 PM)
38093 Wyświetlenia
karolczi1994
First Poster
Opcje

!Witam , mam problem z telefonem Samsung galaxy s7 . Posiadam go 8 msc .Wczoraj widziałęm że bateria mi pada wiec go podłączyłem do ładowania po godzinie chciałem wejść na telfon ale był już czarny ekran i świeciła czerwona dioda więc próbowałem go resetować( volume- ,home, power  ) i nic. Rano powtózyłem dioda dalej sie swieciła wróciłem z pracy dioda sie juz nie swieci a telefon dalej nie reaguje. Jakie porady >

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje

Czołem @karolczi1994. Opisane działanie telefonu nie jest prawidłowe, zapraszam Cię do serwisu. Ich spis znajdziesz tutaj: http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
11 Odpowiedzi
kozbus
Pathfinder
Opcje
chyba nic t usie nie wymysli poza oddaniem telefonu do serwisu, moze to byc plyta glowna ale ciezko ocenic 😕
Rozwiązanie
KonradN
Voyager
Opcje

Czołem @karolczi1994. Opisane działanie telefonu nie jest prawidłowe, zapraszam Cię do serwisu. Ich spis znajdziesz tutaj: http://www.samsung.com/pl/support/servicelocation/.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like
izik61
First Poster
Opcje
Wszystko zawsze było okej , od pewnego czasu to się stało , nie mam zadnego problemu na razie czy zawadzi to na użytkowaniu ?
0 Like
DeMajkel
Explorer
Opcje
Nie sugeruje ani nie doradzam tylko opisuje swój sposób na rozwiązanie.... Miałem identyczny problem tyle że stało się to w nocy a obudziło mnie dosłowne parzenie mnie w rękę telefonu... temperatura była na tyle wysoka że telefon ładowałem na parapecie za oknem żeby miał jakieś chłodzenie ... Poradziłem sobie z Tym problemem wgrywając nowego Playowskiego ROMa, co się okazało w tą noc było tyle aktualizacji i systemu jak i aplikacji że telefon nie dociągnął całegosofta i padł i to do takie stopnia że jakakolwiek reakcja z jego strony (w tym wypadku bootloop) pojawił się po jakiś 2 godz :smiling-face:

Tak jak napisałem na mój problem znalazłem rozwiązanie i wszystko bardzo fajnie chodzi do teraz tylko że wyszła już wada techniczna flagowej S7 a mianowicie linia badpixeli przez całą długość ekranu... telefon nie doznał żadnego fizycznego uszkodzenia w stylu upadek albo złe traktowanie :winking-face: miał gumkę leżał na podusi i byłem pewien że to szczęśliwy telefon ale jak się okazało kolejny raz byłem w błędzie...
Just Majkel
0 Like
DeMajkel
Explorer
Opcje
Sprobuj przytrzymac wszystkie przyciski na raz (vol up down power i home) przez okolo 10sek jak tel zawibruje pozniej szybko przycisnij vol up power i home, nastepnie wykonj wyczysc pamiec i chyba pierwsza opcja na gorze instaluj system.
Just Majkel
nika1812
First Poster
Opcje

Mam problem wyskoczylo takie cos po podlaczeniu wylaczonego tel do ladowarki20200417_190149.jpg

20200417_190142.jpg

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@nika1812, Wykonaj soft reset urządzenia zgodnie z opisem w tym poradniku.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@nika1812 jeżeli po podłączeniu kabla do portu USB telefon uruchomił się w trybie download, to oznacza zabrudzony port USB, zabrudzoną lub uszkodzoną wtyczkę na kablu. Zabrudzenie lub uszkodzenie generuje mikrozwarcie i generuje rezystancję, która to natomiast skutkuje wymuszeniem uruchomienia się telefonu w tym trybie.

Wyczyść port w telefonie i wtyczkę kabla i sprawdź, czy sytuacja się powtarza.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
softkacpix
Explorer
Opcje
Ja mam ten sam problem
0 Like