Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy s7 edge - problem z wyświetlaczem

(Temat utworzony: 07-06-2020 07:43 PM)
996 Wyświetlenia
xave1
Student
Opcje

Witam. Mam problem z wyświetlaczem w moim galaxy s7 edge. Mianowicie chodzi o to, że dziś po włożeniu karty SIM do tacki, ekran zgasł. (karta nie była wkładana przez kilka miesięcy). Jednak wszystkie funkcje w telefonie działają, tylko nic nie widać. Próbując uruchomić ponownie telefon "na ślepo" i na wszystkie możliwe sposoby (hard reset itp) - nadal nic nie wyświetla. Po rozładowaniu i następnym włączeniu też nadal nic nie widać. (nie, ekran nie jest sciemnony - ma jasność automatyczną).

Spróbowałem również odwrócić sposób z kartą - mianowicie włożyłem (pozniej po tym jak nie pomogło z włożeniem - wyciągnąłem) kartę i nadal nic. Próbowałem też podłączyć myszkę, jednak ona też nie pomogła, jedynie przychodziło jakieś powiadomienie (prawdopodobnie wiadomość o podłączeniu urządzenia). Do komputera nie ma jak dojść, ponieważ trzeba zaakceptować przesył danych, jednak nie mogę tego uczynić, gdyż nic nie widzę.

Już raz miałem ten sam problem, jednak wtedy po ponownym uruchomieniu "na ślepo" ekran powrócił. 

Jeśli ktoś coś wie i może pomóc byłbym wdzięczny. 

3 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@xave1 spróbuj dłużej Volume Down i Power. Niech odetnie zasilanie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
xave1
Student
Opcje
Próbowałem kilka razy, jednak nie pomogło - nadal nic nie widać, a telefon reaguje normalnie na wszystkie funkcje. Może jakieś inne pomysły?
0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@xave1  W takim przypadku pozostaje udać się z telefonem do serwisu Znajdź serwis