Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S5 - Niechciana reklama

(Temat utworzony: 16-12-2017 06:37 PM)
1479 Wyświetlenia
sg5
Apprentice
Opcje

Screenshot_2017-12-16-00-39-31.png

Ktoś może wie jak usunąć tą wyskakująca bombkę z reklama w prawym górnym rogu? Nie sciagalem żadnych nowych aplikacji ani nie aktualizowalem żadnych a od dwóch dni co chwila mi to wyskakuje. Samsung Galaxy S5

0 Like
8 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zainstaluj antywira i przeskanuj telefonik.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
sg5
Apprentice
Opcje

dzięki za radę ale nie zadziałało 😞 powyłączałem też wszystkim apkom zezwolenie na powiadomienia i nadal nic ... nie mam już pomysłu, a przywracać ustawienień fabrycznych nie chciałbym robić

0 Like
TomekR
Pathfinder
Opcje

Cześć @sg5

Zainstaluj jakąś apkę blokującą reklamy np. Anti Adware albo podobną. Powinna odnaleźć jaka aplikacja wyrzuca Ci te reklamy. Jeśli to nie pomoże przeanalizuj od kiedy zaczęły pojawiać się te reklamy - jest to z pewnością związane z aktywnością jakiejś aplikacji. Pomyśl o usunięciu ostatnio instalowanych apek - być może któraś z nich jest powodem.

sg5
Apprentice
Opcje

spróbuję , dzięki

0 Like
sg5
Apprentice
Opcje

@TomekR zainstalowałem Anti Adware i wykryło coś do usunięcia ale nie ma funkcji usuń,znasz jakąś inną apkę która działa bezpłatnie w tym zakresie ? 

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Wyczyść jeszcze dane przeglądarki internetowej. I przypomni sobie, które z aplikacji są w wersji darmowej, wyświetlającej reklamy.
Może je pojedynczo wyłączać i sprawdzić efekt.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
TomekR
Pathfinder
Opcje

@sg5

Program powinien wyświetlić Ci listę potencjalnie "podejrzanych" aplikacji, które mogą wyświetlać reklamy - po kliknięciu "robaczka" po prawej stonie listy jest możliwość usunięcia danej aplikacji. Jeśli nie masz dziesiątek pozycji na tej liście, to możesz spróbować pojedynczo je odinstalowywać, aby zobaczyć która jest za to odpowiedzialna.

0 Like
jac4
First Poster
Opcje

usuń aplikacje android accessibility suite i problem zniknie,u mnie zniknął

0 Like