14-09-2018 05:49 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Zakupiłem właśnie galaxy Note 8 i mam następujący problem.
Posiadam pendrive OTG, który ma dwa gniazda męskie usb i micro usb. Za pomocą gniazda micro usb bez problemu współpracował z moim Note 4.
W zestawie z Note 8 distarczono 2 przejściówki 1 usb c (męska) - micro usb (żeńska) oraz 2 usb c (męska) - usb żeńska.
Przy użyciu przejściówki nr 1 telefon nie widzi mojego perndrivea podłączonego końcowką micro usb.
Przy użyciu przejściówki nr 2 mój telefon nie widzi pendrivea OTG podłączonego końcówką usb, natomiast widzi inne pendrivey, które nie mają funkcji OTG.
Co mam zrobić aby nadal używać mojego pendrive OTG z galaxy note 8 ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
1 Rozwiązanie
Zaakceptowane rozwiązania
14-09-2018 07:33 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jak napisałeś pendraki bez otg wspólpracują z fonem bo korzystają z jego funkcji. Pendrive który ma otg wspólpracował z N4 bo ten tego nie miał.
Mam nadzieję, że udało sie mi to wytłumaczyć.
A na przyszłość sprawdź w jakim dziale zakładasz temat. Napisałeś o N8 w dziale N9. O urządzeniach nie mających wydzielonych działów piszemy w dziale urządzeń mobilnych.
14-09-2018 07:33 AM
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Jak napisałeś pendraki bez otg wspólpracują z fonem bo korzystają z jego funkcji. Pendrive który ma otg wspólpracował z N4 bo ten tego nie miał.
Mam nadzieję, że udało sie mi to wytłumaczyć.
A na przyszłość sprawdź w jakim dziale zakładasz temat. Napisałeś o N8 w dziale N9. O urządzeniach nie mających wydzielonych działów piszemy w dziale urządzeń mobilnych.