Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy m21

(Temat utworzony: 15-05-2020 08:36 PM)
4427 Wyświetlenia
19logitech92
First Poster
Opcje

Dzień dobry, gdzie można włączyć tą opcję: ustawienie wyboru migania czesci ekranu badz latarki przy aparacie. Słyszałem , że telefon ma taka oplce a chce w jakiś sposób widzieć powiadomienia. Dioda powiadomień w S8 była mi bliska .

0 Like
6 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@19logitech92 wejdź w menu ustawień następnie w  zakładkę Dostępność > Ustawienia zaawansowane > Powiadomienie  świetlne. I tu już powinieneś mieć możliwość włączenia lampy błyskowej i/lub migania ekranu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
19logitech92
First Poster
Opcje
Dzięki za odpowiedź. To jednak nie to. Chcialbym, żeby w jakiś sposób telefon migal przy wyłączonym ekranie jak dostanę SMS. Tak jak ma to miejsce w przypadku telefonów z diodą powiadomień. Wiem, że są aplikacje do tego w sklepie ale posiadają szereg niedoskonałości.
0 Like
ŁukaszD123
First Poster
Opcje

Cześć @19logitech98

Ten model nie posida diody powiadomień więc pozostaje Ci tylko skorzystanie z powiadomień świetlnych.

0 Like
19logitech92
First Poster
Opcje
Zastanawia mnie tylko fakt, że przy odblokowaniu telefonu podświetla się notch. I czemu nie ma opcji żeby podświetlał się przy odebraniu powiadomienia.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@19logitech92 przeczytaj co napisałeś, nic nie wspomniałeś o SMS-ach.

To podświetlanie to informacja o aktywnej funkcji skanowania twarzy.

W sklepie google są różne aplikacje zastępujące diodę. Może coś znajdziesz dla siebie. Na forum są również tematy opisujące tę funkcjonalność.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@19logitech92, kilka propozycji odnośnie aplikacji generujących podświetlenie wokół wycięcia przedniego aparatu znajdziesz w tym wątku.