Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy J7 samoczynny restart

(Temat utworzony: 18-03-2018 08:06 AM)
2576 Wyświetlenia
server92
Apprentice
Opcje

Witam serdecznie. Chciałbym Was poprosić o pomoc. Otóż odkąd kupiłem mój telefon, co jakiś czas sam się wyłącza, aby za chwilę się włączyć. Jest to dosyć irytujące, bo później muszę wpisywać hasło blokady. A dzisiaj to już przegięcie. Wstaję, biorę telefon a tu czarny ekran! Bateria naładowania na 90% a Samsung nie reaguje na nic. Wpadłem w panikę, podłączyłem do ładowarki i dalej nic. Dopiero po 100 wyciskaniu przycisku zasilania telefon zaskoczył. Boję się że następnym razem w ogóle nie wstanie. Coraz mam zrobić? 

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje
W takim przypadku proponuję kontakt z serwisem. Być może jest jakiś problem z płytą. Warto aby serwis zdiagnozował problem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Na początek wykonaj wipe partition w trybie rcovery. W tryb recovery w wchodzimy kombinacją Volume Up + Home + Power. Po meny poruszamy się przyciskami głośności. Wybór zatwierdzamy przyciskiem Power.

true.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
server92
Apprentice
Opcje

Przepraszam, mogłem od razu napisać. Wszystkie takie podstawowe rzeczy zrobiłem. Format telefonu, czyszczenie partycji. Roota nie mam. Po formacie problem dalej ten sam..  Jakieś dalsze wskazówki? 

0 Like
Rozwiązanie
Szewcu72
MegaStar
Opcje
W takim przypadku proponuję kontakt z serwisem. Być może jest jakiś problem z płytą. Warto aby serwis zdiagnozował problem.

server92
Apprentice
Opcje

Też tak myślałem, jutro się z nimi skontaktuje. Dzięki za chęć pomocy! 

0 Like