29-01-2019 04:22 PM
Witam, w lipcu zakupilam samsung galaxy j7,juz po 2 tygodniach rozlał sie ekran, brak innych uszkodzeń mechanicznych. Oddalam na gwarancje producenta, ale przez sklep. Odzyskałam naprawiony telefon po ok 2 miesiacach. Miesiąc później ponownie rozlał się ekran. Tym razem zareklamowałam telefon z tytulu rękojmi. Sklep tego nie uznał, posiłkując się opinią serwisu że to mechaniczne uszkodzenie- chyba odpadł procesor czy coś podobnego. Mija 2 miesiace a ja dalej walczę. Przeczytalam, że to rozlewanie to wada tych telefonów i mnóstwo osób się z tym zglasza. Czy lepiej dalej walczyc ze sklepem, czy wyslać do serwisu producenta, nawet jeśli nie naprawią, moze wystawią inna opinię. Telefon byl jjuż naprawiany, może coś tam jest źle zamontowane, albo posiada słaby punkt? Będę wdzięczna za odpowiedź
Rozwiązane! Idź do rozwiązania.
29-01-2019 04:31 PM
Trudno jednoznacznie odpowiedzieć, ponieważ sklepy i tak wysyłają do serwisu w celu wykonania ekspertyzy. A jeżeli taka została już wykonana i serwis stwierdził uszkodzenie mechaniczne i naprawa nie została zrealizowana możesz odwołać się od tej decyzji. Skontaktuj się z infolinią Samsunga w tej sprawie.
29-01-2019 04:31 PM
Trudno jednoznacznie odpowiedzieć, ponieważ sklepy i tak wysyłają do serwisu w celu wykonania ekspertyzy. A jeżeli taka została już wykonana i serwis stwierdził uszkodzenie mechaniczne i naprawa nie została zrealizowana możesz odwołać się od tej decyzji. Skontaktuj się z infolinią Samsunga w tej sprawie.