Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy J7 2016 (J710FN) android 7

(Temat utworzony: 04-11-2017 09:48 PM)
1441 Wyświetlenia
AdrN
Journeyman
Opcje

Witam. Czy ktoś ma jakiekolwiek informacje dotyczące aktualizacji Galaxy J7 6 do androida Nougat?

Podobno Plus i Play już udostępnili aktualizację, a ja mając telefon nie brandowany żadnego powiadomienia nie otrzymałem o dostępnym uaktualnieniu.

Pozdrawiam.

0 Like
16 Odpowiedzi
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć AdrN

Aktualizacje udostępniane są na bieżaco. Nie znam daty udostępnienia Androida 7.0 dla Galaxy j7 (2016) ale na pewno obejmie twój telefon. Jeszcze trochę cierpliwości. :smiling-face:

Memejek
Journeyman
Opcje

Jest już do pobrania

AdrN
Journeyman
Opcje

Dzięki bardzo za odpowiedzi. Wczoraj pobrałem :smiling-face:

0 Like
MikeDi
First Poster
Opcje

Ciekawe. Mam J7 2016 w Play. Oryginalny... Zero aktualizacji... nawet reczne sprawdzenie aktualizacji nic nie pomaga ;(

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

A to dziwne co tu wypisujecie o aktualizacji J7 z 2016 roku do 7.0
Bo z tego co widzę, to na chwilę obecną na serwerach Samsunga, nie ma nic na polska lokalizację. Ani czystego XEO, ani brandów operatorskich.
Jedyny 7.0 tam dostępny, to niebrandowana werrsja na Indie - INSindia.PNG

J7 2017.PNG

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
AdrN
Journeyman
Opcje

W SamFirm są dostępne ale trzeba wpisać dane ręcznie

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Na auto nie wyszukuje, stąd może telefony jej nie widzą w OTA.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@AdrN

Możesz podać składowe romu które wpisałeś do manuala, bo u mnie i tak nic nie wyszukuj.

0 Like
AdrN
Journeyman
Opcje

U mnie telefon sam pobrał pliki i zaktualizował się, ale mogę podać screen :smiling-face:Screenshot_20171110-103350.png