Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja telefon zostala zatrzymana

(Temat utworzony: 11-12-2016 11:44 AM)
20339 Wyświetlenia
marecki1981
Apprentice
Opcje

Posiadam samunga note 4. Od pewnego czasu tj  od  jakis hmmmm 2 mcy  wyskakuje mi  okienko z informacja " aplikacja telefon zostala zatrzymana". Dzieje sie tak  podczas gdy ktos do mnie dzwoni  a ja w tym czasie korzystam z jakiejkolwiek aplikacji. Posiadam Androida 6.0.1 . Jest to tyle denerwujace ze  po nacisnieciu "OK"  okienko wyskakuje ponownie  i tak do momentu ponownego uruchomienia telefonu ( czyli naciskam ok - wciskam przycisk od zasilania- znowu ok- uruchom telefon ponownie-znowu ok - akceptuje ponowne uruchomienie - znowu ok  i telefon dopiero sie uruchamia ponownie) jest to delikatnie mowiac denerwujace.

0 Like
1 Odpowiedz
MarekZ
Voyager
Opcje

Hej, witaj w naszej społeczności!

Taki komunikat o błędzie aplikacji "Telefon" wynikać może tylko z błędu systemu. Najlepiej więc zrobić kopię zapasową danych i po prostu przywrócić ustawienia fabryczne, co zwykle jest całkowicie wystarczające. 

Kopię danych wykonać można na komputerze PC przez przwrów USB programem Samsung Smart Switch PC:

www.samsung.com/pl/support/smartswtich

Jest też wersja mobilna tego programu z pomocą jej można zrobić kopię na karcie microSD, jest ona dostępna w Sklep Google Play.

Przywrócenie ustawień fabrycznych jest w menu Ustawienia > Backup i zerowanie.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, zaakceptuj ją jako rozwiązanie albo kliknij like!
0 Like