11-12-2016 11:44 AM
Posiadam samunga note 4. Od pewnego czasu tj od jakis hmmmm 2 mcy wyskakuje mi okienko z informacja " aplikacja telefon zostala zatrzymana". Dzieje sie tak podczas gdy ktos do mnie dzwoni a ja w tym czasie korzystam z jakiejkolwiek aplikacji. Posiadam Androida 6.0.1 . Jest to tyle denerwujace ze po nacisnieciu "OK" okienko wyskakuje ponownie i tak do momentu ponownego uruchomienia telefonu ( czyli naciskam ok - wciskam przycisk od zasilania- znowu ok- uruchom telefon ponownie-znowu ok - akceptuje ponowne uruchomienie - znowu ok i telefon dopiero sie uruchamia ponownie) jest to delikatnie mowiac denerwujace.
12-12-2016 12:19 PM
Hej, witaj w naszej społeczności!
Taki komunikat o błędzie aplikacji "Telefon" wynikać może tylko z błędu systemu. Najlepiej więc zrobić kopię zapasową danych i po prostu przywrócić ustawienia fabryczne, co zwykle jest całkowicie wystarczające.
Kopię danych wykonać można na komputerze PC przez przwrów USB programem Samsung Smart Switch PC:
www.samsung.com/pl/support/smartswtich
Jest też wersja mobilna tego programu z pomocą jej można zrobić kopię na karcie microSD, jest ona dostępna w Sklep Google Play.
Przywrócenie ustawień fabrycznych jest w menu Ustawienia > Backup i zerowanie.