Witam
Mam problem z moim Galaxy S7 a mianowicie nie znajduje mi urzadzenia bluetooth(radio samochodowe). Sprawdzałem czy to problem z autem... Wyświetl post
Od jakiegoś czasu, gdy wchodzę w aplikację aparatu i chcę wejśc w tryb profesjonalny fotografii wyrzuca mnie z aplikacji i wyskakuje komunikat... Wyświetl post
Przez przypadek zresetowalem sobie ustawienia slownika w telefonie i teraz nie mam polskich znakow, a nawet nie ma polskiego slownika do... Wyświetl post
cześć, czy mógłbym prosić o jakieś informacje na temat dostępności okularów VR do Note 4? wiem, że taki produkt powstał, ale nie moge go niestety... Wyświetl post
Witam czy to normalne ze bawiac sie na basenie telefonem to znaczy robic sobie zdjecia, ze tylni aparat mi zaparowal ?? Oddac telefon do serwisu... Wyświetl post
Witam. Od jakiegoś czasu na ekranie Galaxy s7 pojawia mi się Bad Pixel i przestaje działać obrót ekranu.Gdy uruchomię telefon ponownie przez ok. 30... Wyświetl post
Kolejną funkcją, która była dostępna w androidzie 5.0, a zniknełą po aktualizacji do 6.0 jest możliwość wyszarzenia kolorów przy korzystaniu z... Wyświetl post
W 5 wersji oprogramowania androida w swoim SGS5 miałem możliwość by wyciszyć telefon z poziomu zablokowanego ekranu - dokonywało się tego poprzez... Wyświetl post
Witam w moim Galaxy S7 po ustawieniu funkcji wibrowania na pełną siłę wibracja jest ledwo wyczuwalna. Czy jest to wada fabryczna telefonu???... Wyświetl post
W urządzeniu nie można odinstalowywać domyślnych aplikacji.
Usunięcie którejkolwiek z podstawowych aplikacji, takich jak Kontakty, Telefon... Wyświetl post
Czy Samsung wymaga od swoich partnerów, i ogólnie sklepów które sprzedają sprzęt, tego, żeby przestrzegali pewnych zasad przy przyjmowaniu sprzętu?... Wyświetl post
Tak jak w temacie próbowałem przeinstalować system niestety nie pomogło próbowałem z inną karta też nic nie pomogło a w innych telefonach wszystko... Wyświetl post