Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo dla Galaxy S8 oraz S8+

(Temat utworzony: 17-03-2018 09:53 PM)
694 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

android-oreo.jpg

Cześć

Dzisiaj przynoszę dobre wieści dla wszystkich, którzy nie brali udziału w beta testach nowego systemu.

Już jutro (10.02.2018r) otrzymacie możliwość aktualizacji swoich telefonów do Androida 8.0.

Weekendowy relaks umili Wam zupełnie nowy zielony robot :smiling-face:

Jeśli będziecie mieli jakieś pytania odnośnie zmian, zapraszam do dyskusji w tym temacie.

Zachęcam do pobrania aktualizacji i podzielenia się wrażeniami.

491 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie używam Dexa, więc trudno w pełni odnieść się mi do opisanych przez ciebie problemów.
Ale czasami zdarza się tak, że przy tak dużych aktualizacją występują problemy między stawieniami na wcześniejszych wersjach systemu a nową konfiguracją. I dlatego warto zrobić rerset niektórych aplikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
maciu
Journeyman
Opcje

Testowane dzisiaj na  świeżej S9 i niestety to samo.

DeX poprzedni ale i tak jestem przekonany że to sprawa softu w Oreo.

0 Like
dawid111
Journeyman
Opcje

Zrobiłem reset fabryczny. Dzisiaj tylko doładowałem telefon z 60% do 80% i wynik jest taki. Zdecydowanie się coś poprawiło w kwestii baterii.Screenshot_20180317-214919_Settings.jpg

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@maciu dla S9 jest przygotowany i dedykowany nowy Dex. Trzeba poczekać aż pojawi się na rynku.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
maciu
Journeyman
Opcje

Dedykowany owszem ale nie wymagany. Wiadomo że dla użycia telefonu jako gładzik musi leżeć

ale ze starym też wszystko ma działać.

0 Like
Numspi
Apprentice
Opcje

Czy u was też się wybudza telefon podczas rozmowy gdy jest przy uchu - wtedy moje ucho wykręca mi niezle numery 🙂 haha a nie jest odstajace :-))))

mtuchalski
Pioneer
Opcje

@Numspinapisali:

Czy u was też się wybudza telefon podczas rozmowy gdy jest przy uchu - wtedy moje ucho wykręca mi niezle numery 🙂 haha a nie jest odstajace :-))))

Tak owszem, potwierdzam. Borykam się z tym samym problemem. Jest to dość irytujące :face-with-tears-of-joy:

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje
Miałam ten sam problem w S8 i S8+. Natomiast w S9+ już tego nie ma 😁
0 Like
aLPAv
Apprentice
Opcje

Mam ten sam system co @dawid111 (XEO XEO DBT). Nadal nie mam dostępnej aktualizacji do Oreo 😞 Nadal czekać czy coś należy zrobić? Nie mam doświadczenia z Androidem...

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Zanim cokolwiek zrobisz, sprawdź czy po podłączeniu do kompa, smart switch nie pokazuje możliwości aktualizacji. Jeżeli tak, to zaktualizuj przez aplikację.
Nie wiem czym jest to spowodowane, ale w przypadku niektórych mixów CSC, na oreo nie pojawia się aktualizacja via OTA. Podobnie dzieje się na S9.

0 Like