Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo dla Galaxy S7

(Temat utworzony: 01-04-2018 12:00 PM)
3632 Wyświetlenia
Gabberek
Apprentice
Opcje

Witam, wiecie może kiedy można się spodziewać aktualizacji? Pewnie najpierw te modele z oprogramowaniem XEO? Z jakim opóźnieniem T-Mobile może wypuścić update? Dzieki i pozdrawiam :smiling-face:

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Uwaga, uwaga!!!

Na serwerach pojawiły się właśnie aktualizacje dla modeli Galaxy S7 i S7+ do wersji Oreo. Jak to najczęściej bywa, są to wersje open, czyli niebrandowane XEO.7.PNG

7+.PNG

Sprawdźcie na swoich urządzeniach, bo powinny już być widoczne i gotowe do pobrania.S7.pngs7+.png

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
mattimac
Pathfinder
Opcje
u mnie na XEO tez jest. Pojawilo sie w ciagu ostatnich 5 minut.
Piotras
Journeyman
Opcje

Potwierdzam dla S7 XEO :winking-face:

s7.png

mattimac
Pathfinder
Opcje
Niestety widac ze robili to na kolanie. Po aktualizacji w Aktualizacja Oprogramowania brak dostepnych informacji o ostatniej aktualizacji.
0 Like
Piotras
Journeyman
Opcje

34531448_10216706234117406_6453545321266937856_n.jpg

Piszesz o tym? Jak widać jest info...

0 Like
mattimac
Pathfinder
Opcje
Zwracam honor, teraz tez u mnie widoczne.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@mattimac  napisał(a):
Niestety widac ze robili to na kolanie. Po aktualizacji w Aktualizacja Oprogramowania brak dostepnych informacji o ostatniej aktualizacji.

Uwielbiam takie fachowe komentarze. :smileyhappy:

Faktycznie, gdyby się nie wyświetlało, to sytem nie działałby poprawnie. :smileytongue:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
kowalmisiek
Navigator
Opcje

Panowie gdzie znajdę na serwerze to najnowsze OREO. Chciałem je pobrać ręcznie i wgrać Odinem ale wszędzie dla polski widzę tylko 7.0.

Szewcu72
MegaStar
Opcje
@kowalmisiek Chcesz uzyskać odpowiedź na oficjalnym forum, na pytanie z wiązane z działaniem naruszającym zasady i zapisy gwarancujne?
Bez urazy, ale czy Wy czasami myślicie lub zastanawiacie się nad zadawanymi pytaniami lub działaniami na oficjalnych stronach, czy forach?

Voy-tec
First Poster
Opcje

Witam wszystkich serdecznie. Otóż mój S7 Edge nie widzi aktualizacji do 8.0. Poprzez Smart Switch również, jedyne co zaktualizował, to paczkę zabezpieczeń z kwietnia 2018. Telefon nie jest brandowany. Co jeszcze można zrobić? 

0 Like