Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
9471 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
PioterC
Navigator
Opcje
ja tam dzisiaj sprawdzałem i nic nie mam... no zobaczymy... ale chyba jesteśmy bliżej końca testów niż dalej...

--------------------
Samsung Galaxy S8 64Gb
Etui:Nillkin Frosted Folia/Szkło: brak
0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Też tak myślę 😁 zwłaszcza, że 15 stycznia kończą się testy😊

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Ewentualne aktualizacje bety powinny pojawiać się w czwartki, czyli w teorii dopiero 11.01. Kolega być może dopiero dzisiaj zorientował się że wyszła na nasz region druga beta, a całkiem możliwe, że to jakaś aplikacja. :face-with-tears-of-joy:
Pamiętajcie, że w przypadku aktualizacji daty mogą być ruchome :winking-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Kiedy trzecia aktualizacja Bety, a info o niej w ogłoszeniach. Ja właśnie zaktualizowałam i przeglądam. 😁

0 Like
PioterC
Navigator
Opcje

u mnie się właśnie coś pobiera...

--------------------
Samsung Galaxy S8 64Gb
Tagi (1)
0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Mam wrażenie że jest odrobinę szybciej co mnie bardzo cieszy. Jadę do pracy więc posprawdzam i podzielę się potem😊

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Muszę Wam napisać co dziwnego zauważyłem na moich S8 plusach. Otóż w mojej S8+ mogę podjąć decyzję czy pobierać aktualizację, czy odłożyć ją na później. Natomiast na żony S8+ wejście w opcję ręcznego aktualizowania powoduje natychmiastowe rozpoczęcie pobierania.
Sam proces instalacji można przesunąć w czasie, ale pobierania już nie.
Sprawdziłem i przeanalizowałem ustawienia i nie znalazłem przyczyny takich rozbieżności.
Macie jakieś pomysł? Może coś przegapiłem albo gdzieś nie zajrzałem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
PioterC
Navigator
Opcje
pewnie to sprawdziłeś... ale może masz włączone automatyczne pobieranie gdy jest sieć Wi-Fi?

--------------------
Samsung Galaxy S8 64Gb
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie, to nie to. 😞

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Tak się zastanawiam może gdzieś w ustawieniach programistycznych jest coś zaznaczone lub nie zaznaczone tudzież może reset do fabrycznych by się przydał.. chociaż to już pewnie robiłeś..

0 Like