Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
9515 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
Gustlik104
Explorer
Opcje

U mnie to działa tak jak jest opisane, czyli na ekranie blokady trzeba przeciągnąć palcem w dół. Wtedy uruchamia się nowy zegar.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

SmartSelect_20180105-070040_Facebook.jpg

Czy już coś więcej wiadomo o zakończeniu bety?

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
ArtiMDV
Journeyman
Opcje
Czy Android pay działa po aktualizacji bety?
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie, ponieważ wersja beta nadal nie ma certyfikacji.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
kamiton
First Poster
Opcje

sprawdzałeś? Abn Amro u mnie płaci jak nalezy.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
U mnie Peo Pay z Żubra też śmiga, ale AP po aktualizacji nadal nie działa. Nie używam, ale jest info na kanale forum bety. Ludziom nadal nie działa.

Szewcu72
MegaStar
Opcje
I nastał koniec. Brak zapisów do programu beata.
Zapewne coś to oznacza. :winking-face:

Alicja70
Helping Hand
Opcje

Ciekawe kiedy ta wersja stabilna dotrze 😁

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje
Na pewno informację i dostęp do oficjala dostaniesz szybciej niż "zwykli śmiertelni użytkownicy" z wersją 7.0 :winking-face:

Alicja70
Helping Hand
Opcje
Super 😊😊😊
0 Like