Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
9631 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć WlodeQ

W 100% potwierdzam odpowiedź p_imik.

W celu możliwości zainstalowania bety potrzebna jest wersja o początku XEO/XEO.

Viki
Helping Hand
Opcje

Jak długo czekaliscie aż się pokazała możliwość pobrania? Jakąś chwilę temu zarejestrowałam się w programie i dalej nie ma aktualizacji

0 Like
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

Cześć Viki

Nie powinien być to czas dłuższy niż 1-2 godziny. Jeszcze tylko troszkę cierpliwości i będziesz mogła zacząć testy. :smiling-face:

Grzesiek_pl
Pioneer
Opcje

Viki napisali:

Jak długo czekaliscie aż się pokazała możliwość pobrania? Jakąś chwilę temu zarejestrowałam się w programie i dalej nie ma aktualizacji

podaj proszę aktualny numer wersji systemu jaki wyswietla komunikat przy próbie aktualizacji oprogramowania

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Wszyscy dłużej oczkujący na możliwość pobrania bety, sprawdź aktualną wersję softu posiadanego na telefonie.

Powinno to być G955FXXU1AQK7 (G950FXXU1AQK7 - dla S8) - jeżeli u Was jest coś innego zaktualizujcie słuchawkę i sprawdźcie po tym zabiegu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
wojtek111
First Poster
Opcje

Potwierdzam. I ja trafiłem na problem z boot loopem. Dzięki Szewcu72 mogę teraz zacząć testować Betę :smiling-face:

Dzięki jeszcze raz !!!

Szewcu72
MegaStar
Opcje
Nie ma za co, cieszę się że mogłem pomóc i z tego że Ty możesz dołączyć do społeczności betatesterów. :smiling-face:

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje
Już mam :smiling-face:
0 Like
Viki
Helping Hand
Opcje

Wam też tak się grzeje  telefon ma na Oreo? Można coś zrobić żeby zmniejszyć grzanie?

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Super😁

0 Like