Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 18-12-2017 10:03 AM)
9598 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Numpsi

Co oznacza, zainstalowałem przedostatni? Troszkę mało to nam mówi. Napisz coś więcej.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
KrzysztofBryk
Explorer
Opcje

przedostatni build zainstalował sobie, ściągnięty z internetów, odinem rozumiesz zainstalował.

about.me/krzysztofbryk
0 Like
DarekWa
Voyager
Opcje

ten wątek na prawdę mało mówi o problemach z betą a więcej lamentu, że nie można pobrać (bo nie czytają min. wymagań). Dlatego pewnie nie zauważono mojego pytania czy można whish listę zrobić 😉

Zatem ja yylko bardzo chciałbym w otwartym oprogramowani w menu ściąganym z góry ekranu aby pojawiła się ikona do WiFi calling jeśli operator karty sim świadczy tą usługę i można ją włączyć w głeboko schowanych opcjach w telefon itd.

A drugie, to może już raczej do aplikacji kalendarz, by przywrócić opcję ustawiania długości drzemki (miałem to w S4) i poprawić współpracę z wydarzeniami ustawionymi w Outlook jako cykliczne. Dla tych nie wyskakują przypomnienia, mimo że są ustawione.

0 Like
DarekWa
Voyager
Opcje

jeszcze jedno, mogli by przywrócić albo dodać (jeszcze lepiej) jako dodatkowe ze wczesnych wersji oprogramowania w S8 aby dolny paske przycisków dopasowywał się kolorem do uruchomionej aplikacji a nie był ustawiany na sztywno.

Niestety czasem np aplikacje pracujące w trybie nocnym np. nawigacje są całe ciemne a ten pasek razi w oczy na jasno.

W pierwszych wersjach softu dopasowywał się kolorem.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@DarekWa

Takie pytania, i propozycje zmian mozesz podrzucić na kanale dla testerów: https://community.samsungmembers.com/en_PL?projectId=37#/list?categoryId=406

lub korzystając z aplikacji Samsung Members. Będzie szybciej i szybciej otrzymasz odpowiedź.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@KrzysztofBryk

Wszystko rozumiem...

No może poza twoimi chorymi słownymi wycieczkami w moja stronę. Twoimi próbami zaistnienia w różynch społecznościach, a w kosekwencji skłucenia się ze wszystkimi. To wychodziło ci od zawsze bardzo dobrze, tak trzymaj.

A jeżeli nie wiesz jaki miałem zamiar zadając to pytanie, to nie wcinaj się miedzy wódkę a zakonskę.

To tyle w temacie naszych, a raczej twoich dalszych całkiem zbędnych, dyskusji.

Mimo wszystko, życzę Ci radosnych, pogodnych i rodzinnych Świąt. I mam nadzieję, ze chociaż troszkę byłeś grzeczny i Mikołaj o Tobie nie zapomni. :face-with-tears-of-joy:

0 Like
DarekWa
Voyager
Opcje

poszło przez Members

KrzysztofBryk
Explorer
Opcje

właśnie zacząłem zastanawiać się czy nie oskarżyć Cię o oszczerstwo, tak abyś w sądzie mógł wykazać się źródłem swoich rewelacji 👏 a jak pyknie to tauzenik na jakiś szczytny cel Cię zaboli 😁 może jakiś cyber stalking jeżeli taki termin funkcjonuje w prawie polskim 😗

about.me/krzysztofbryk
Tagi (1)
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@KrzysztofBryk

Jesteś niesamowity, ja bym nigdy na to nie wpadł :smileyvery-happy:

0 Like
Michal_P
Voyager
Opcje

@KrzysztofBryk , @Szewcu72

Panowie proszę trzymajmy się tematu czyli Oreo w wersji Beta😁 

Pozdrawiam Was serdecznie i Wesołych Świat 😊

MichałP