Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 09-01-2018 10:53 AM)
255 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
Michal_P
Voyager
Opcje

Cóż @Alicja70, @Szewcu72 ma jak zawsze rację :smiling-face:

Miłego wieczoru Wam życzę :smiling-face:

MichałP

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Alicja70  @Michal_P wzajemnie.
Ja właśnie, po ciężkim wczorajszym wieczorze i dzisiejszym dniu, relaksuję się na forum udzielając rad innym :winking-face:
Takie miłe odprężenie dla psychiki i naładowanie baterii przed nadchodzącym tygodniem.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Alicja70
Helping Hand
Opcje
Dzięki i wzajemnie...
Alicja70
Helping Hand
Opcje
Ja jestem w pracy od 10 do 20 ale uwielbiam swoją pracę i problem w tym, że spałam tylko 3 godz...
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Czas chyba utworzyć w dziale ogólnym jakiś temat z offtopem, w którym jako społeczność będziemy się wspierać w trudach dnia codziennego.
Gdzie będziemy mogli się wyżalić lub podzielić swoim radościami, przekazać swoją pozytywną energię innym :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy:
W końcu jesteśmy społecznością... i trzeba się wspierać. :winking-face:wsparcie.gif

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Jestem za i wcale się nie żalę😜 to było stwierdzenie faktu... 😁😎😜

0 Like
Michal_P
Voyager
Opcje

@Szewcu72 ok - interesujący pomysł. Testujemy nawet taką opcję także spokojnie będzie takie miejsce 😊

Michał P

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Michal_P ja to zawsze wyczuję pismo nosem :winking-face: 😜 wróżbita jestem, czy jak... i nie znam swoich jeszcze ukrytych zdolności? :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy: :face-with-tears-of-joy:

PioterC
Navigator
Opcje
Daaaawno mnie tu nie było... ale jestem mniej więcej na bieżąco z tematem...
Jak tam u Was ciasteczko? Chyba niedługo będzie oficjalka, bo żadnych aktualizacji nie ma - wszystko (przynajmniej u mnie) działa jak należy... generalnie jest naprawdę ok...

--------------------
Samsung Galaxy S8 64Gb
Etui:Nillkin Frosted Folia/Szkło: brak
0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Przeczytałam jeden wpis na społeczności testerów, że dzisiaj dostał jakąś poprawkę .. Ale jaką nie napisał zadałam pytanie i czekam na odpowiedź... podobno miały być trzy przed oficjalną aktualką...

0 Like