Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android Oreo - Beta testy! :)

(Temat utworzony: 30-12-2017 11:46 AM)
413 Wyświetlenia
KrzysiekK
Hotshot
Opcje

oreo.jpg

Cześć forumowicze.

Nadszedł wyczekiwany przez wielu z nas dzień. Ruszyły zapisy do beta testów Android Oreo.

Testy dotyczą modeli Galaxy S8 oraz S8+.

Chcecie skorzystać z możliwości testowania i przyłożyć swoją cegiełkę do optymalizacji systemu?

Wystarczy otworzyć aplikację Samsung Members, rozwinąć boczne menu i wybrać pozycje Ogłoszenia.

MembersMembersboczne menuboczne menuOgłoszeniaOgłoszenia

Następnie czeka nas dokończenie formalności i akceptacja warunków.

4.png5.png6.jpg

Ostatnim krokiem jest przejście do Ustawień telefonu i wybór ręcznej aktualizacji oprogramowania.

UstawieniaUstawieniaAktualizacjaAktualizacja

Jeśli aktualizacja nie będzie dostępna od razu, nie martwcie się. Po kilku minutach zrestartujcie telefon i sprawdźcie ponownie. Na pewno jeszcze dzisiaj będziecie mogli rozpocząć testy. :smileyhappy:

Tagi (5)
287 Odpowiedzi
daninter
Apprentice
Opcje

0 Like
Jogi87
Apprentice
Opcje

@Szewcu72, wipe cache nie pomógł, dopiero factory reset dał radę.

Idę badać te nowinki :smiling-face:

Na ten moment jest bardzo pozytywnie - szybciej niż było.

0 Like
Numspi
Apprentice
Opcje

Podczas rozmowy i zbliżeniu telefonu do ucha nie zawsze wygasa  a także nie zawsze rozlacza rozmowe prawym przyciskiem

0 Like
Dawidos325
First Poster
Opcje

A ja mam taki problem, czekałem długo na tą betę (co jakiś czas zerkalem w necie kiedy będzie dla Polski). W końcu gdy nadeszła ta chwila wyskoczył mi komunikat "ten model telefonu nie jest obsługiwany (4021)". Okazalo się że mam niemieckie imei. Da radę jakoś to obejść lub zarejestrować się do niemieckiej bety? Jak ktoś wie jak pomóc to byłym bardzo wdzięczny 😕

0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje
O ile się nie mylę poprawili to w tej wczorajszej aktualizacji.
0 Like
Alicja70
Helping Hand
Opcje

Znacznie poprawiona dokładność rozpoznawania twarzy. Byłam zaskoczona ponieważ rejestrowałam twarz bez okularów a tu okazało się możliwe odblokowanie w okularach. Bardzo mnie to cieszy. Poprawili też ekran krawędziowy i zegar wyświetla się w całości, a nie tak jak przedtem ucięty.

Szewcu72
MegaStar
Opcje
Co do ciemnych motywów, to tak, zauważyłem mniejsze zużycie baterii. Dlatego od dawna stosuję ciemne motywy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Laki
Apprentice
Opcje

Siema mam już i ........ chyba trzeba poczekać na finalną wersję  Screenshot_20171230-080922_Settings.jpg

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Dawidos325

A jaki masz soft? Jeżeli polski XEO, to może spróbuj na niemieckim DBT. Też ma język polski, więc z obsługą nie będzie problemu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Szybkie pytanie do posiadaczy S8 bez plusa.

Jaką macie datę w poziomie zabezpieczeń androida w drugim wydaniu bety?

0 Like