Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

android 9 na s8

(Temat utworzony: 19-02-2019 07:13 PM)
605 Wyświetlenia
Aska_90
First Poster
Opcje

Cześć wszystkim! Mam Galaxy s8 i nie mogę doczekać się aktualizacji
 czy ktoś z posiadaczy s8 ma już nowego androida?

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aktualizacja nie została jeszcze udostępniona dla tego telefonu. Obecnie jest dalej w fazie testów:

https://eu.community.samsung.com/t5/Urz%C4%85dzenia-Mobilne/Ruszy%C5%82-program-betatest%C3%B3w-Pie-...

Według harmonogramu oficjalna aktualizacja powinna pojawić sie w tym miesiącu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
5 Odpowiedzi
Rozwiązanie
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Aktualizacja nie została jeszcze udostępniona dla tego telefonu. Obecnie jest dalej w fazie testów:

https://eu.community.samsung.com/t5/Urz%C4%85dzenia-Mobilne/Ruszy%C5%82-program-betatest%C3%B3w-Pie-...

Według harmonogramu oficjalna aktualizacja powinna pojawić sie w tym miesiącu.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Aska_90, rozumiem, że czekasz niecierpliwie na aktualizację, ale przed zadaniem pytania warto poszukać na forum czy przypadkiem temat nie był już poruszany. Zachęcam do korzystania z forumowej wyszukiwarki, która odnajduje szybko i celnie podobne wątki :winking-face:

0 Like
Strangeone
First Poster
Opcje

android 9 pie to ***** i system dla tkzw seniora.... porażka we wszystkim. jak możesz nie instaluj tego!!!!

Proszę o zachowanie kultury wypowiedzi /RadekK

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Strangeone widzę, że błyskotliwe i inteligentne posty piszesz. A możesz w tej swojej inteligentnej błyskotliwości rozwinąć się i napisać coś więcej. Co takiego złego jest androidzie 9 dla młodych i jakie nowości i udoskonalenia wprowadzono dla seniorów. Bo poza mną pewnie i inni forumowicze są ciekawi tych nowinek. 😎

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.