Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja android 11 m31s

(Temat utworzony: 04-03-2021 04:00 PM)
574 Wyświetlenia
Wiktorix
Student
Opcje
Macie też problem z dymkami messenger po aktualizacji na androida 11? Ja mam samsunga galaxy m31s.
0 Like
8 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje
Wiktorix
Student
Opcje
Dopiero teraz to przeczytałem dziękuję za pomoc. Jedynie tego Szkoda że okienko nie otwiera się na cały ekran jak kiedyś.
KamiLs31s
First Poster
Opcje
Ten sam telefon mam Samsung galaxy m31s na nowszych wersjach messengera aplikacja w ogóle nie wyświetla zakładki typu relacje w prawym dolnym rogu. Brak nowszych emotek itp.. czy ktoś zna rozwiązanie problemu bo już odchodzę od zmysłów
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@KamiLs31s Jaką masz wersję systemu? Próbowałeś reinstalować aplikację bądź wyczyścić dane?

Ustawienia > Aplikacje > Messenger > Domyślna Pamięć > Wyczyść Dane

Niestety z Messengerem dość często są różnego rodzaju cyrki, które pojawiają się i znikają wraz z kolejnymi aktualizacjami od METY. 

KamiLs31s
First Poster
Opcje
Wersją One UI Core to 4.1
Android 12 i nie ma obecnie żadnych nowych aktualizacji.
Czyściłem już milion razy messengera do fabrycznych, reinstalacje itp i pomaga to na chwilę do puki np nie wyczyszcze wszystkich kart ostatnich
0 Like
KamiLs31s
First Poster
Opcje
Jedynie ten messenger mi dobrze chula na wersji 380 i starszych w tedy zakładka relacji nie znika tylko że nie mam nowych emotek
0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@KamiLs31s Powiedziałbym, że to ewidentnie problem z wersją Messengera, więc niewiele damy radę pogrzebać w systemie. Zgłoś to deweloperowi apki, chociaż możesz jeszcze przesłać raport o błędach:

Samsung Members > Wsparcie > Raporty o błędach.

0 Like
KamiLs31s
First Poster
Opcje
Wysyłałem już im te raporty kilka razy i raczej mają gdzieś moje problemy z apką
0 Like