Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

48h z N3310 z s8

(Temat utworzony: 20-03-2021 12:57 AM)
227 Wyświetlenia
SzPSo
Voyager
Opcje

Witam serdecznie ostatnio miałem nie przyjemna sytuację zwiazana z oszczedzaniem energi bt. I myszka moję s8 posiada sprawne tylko dolnę pół dotyku i cudem udało mi sie ponownie włączyć ponownie bt. Aby sparować myszkę Sugestia niech to nie wyłącza auto obrotu bt. trybu obsługi jedną ręką chociaz jednego Ewentualnie niech opcję takie jak bt. Czy wyłączenie tego ustrojstwa będą dostępne w mniej awaryjnych punktach jak np.w s8 2018 na dole ekranu I naprawdę pełen auto obrót a nie tyko w 3 płaszczyznach Na prawdę prawie zarobiłem harda no na to nie bede narzekał ze po za rozładowaniem bateri nic nie zrobil zjadl okolo 80% energi z bareri i mi nie pomógł pomogło dopiero zadziałało wiecej dotyku wyrwanie odłamków szkła z dotyku bynajmiej dopiero po tej operacji udało mi się wcisnąć wyłącznik bt. Wyjscie z maksymalnego trybu oszczedzania energi zajęło mi ponad 48h bylo tak zle ze nawet budzika nie moglem nastawic w ogóle to te oszczedzania energi spowalniają proces ładowania sprawdzone na A7 i s8 
Szyso
0 Like
2 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli masz jakieś pytanie lub problem to opisz w przejrzysty sposób w czym rzecz. Powyższa wiadomość jest napisana zbyt chaotycznie.

0 Like
SzPSo
Voyager
Opcje
jesi posiadasz tylko dolne pół dotyku i do użytkowania tel używasz urzadzenia zewnetrznego nie wlaczaj maksymalnego oszczedzania energi bo go nie wyłączysz a twoje sparowane urzadzenia zostana rozlaczone wiekszosc s8 z zebranych przezemie info ma problem z górna czescia dotyku co uniemożliwia wylaczenie tego trybu oszczędzania energii
Szyso
0 Like