Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zniknęły mi wszystkie zapiski w kalendarzu

(Temat utworzony: 31-07-2020 06:14 PM)
6015 Wyświetlenia
sylkala
First Poster
Opcje

Nie wiem jakim cudem, ale zniknęły mi wszystkie zapiski w kalendarzu samsung... fakt, że zmieniałam telefon (teraz samsung S20 a miałam S8) i usuwałam różne dane, ale na pewno nie tykałam kalendarza...

Czy jest szansa na odzyskanie danych??? 
Próbowałam juz wszystkiego i nic 😭
0 Like
18 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylkala, Czy posiadasz jeszcze stary telefon z danymi kalendarza ? Czy na nowym telefonie zalogowałaś się do tych samych kont Google oraz Samsung Account ? W jaki sposób przenosiłaś dane do nowego telefonu ?

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylkala  Jest szansa że była robiona kopia zapasowa m.in. kalendarza wówczas można by było przywrócić.

sylkala
First Poster
Opcje
no właśnie, dane z kalendarza nie chciały się przerzucić na nowy telefon. wszystko poza tym przebiegło bez problemu. Później zaczęłam usuwać swoje stare wiadomości, komunikatory, zdjęcia itp. z S8 i nagle patrzę, a tu nie ma nic w kalendarzu... a akurat kalendarz zamierzałam zostawić w całości na starym telefonie... i teraz nic nie mam 🙁
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylkala  A była robiona ręcznie kopia na starym telefonie?

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy masz włączoną synchronizację kalendarza z Samsung Cloud? Spróbuj włączyć synchronizację na obu telefonach. Dziwne jest to, że wpisy z kalendarza zniknęły na starym telefonie.

0 Like
sylkala
First Poster
Opcje
sprawdziłam i kopię zapasową, ale jako kompletny ***** smartfonowy nie robiłam żadnych kopii... i w co bym dzisiaj nie weszła, co bym nie robiła... to żadnej notatki z kalendarza nigdzie nie ma 😢. A są one dla strasznie ważne... I naprawdę nie ruszyłam nic w kalendarzu wiec dlaczego zniknęły wszystkie moje zapiski ... ? ☹
0 Like
sylkala
First Poster
Opcje
nie miałam żadnych kopii... synchronizację robiłam dzisiaj chyba ze 100 razy ... Niestety naprawdę nie znam się na telefonach, głównie zależy mi na fajnym aparacie, no i lubie samsung...
Wiem, ze to dziwne... a jakie wkurzające...
coś musiałam wczoraj wcisnąć, tylko pytanie co, bo przecież nie usuwałam każdej notatki z osobna ...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@sylkala  Kopię należało zrobić przed usunięciem danych 

0 Like
sylkala
First Poster
Opcje
teraz to juz o tym wiem... szkoda tylko, ze za późno...
0 Like