Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zielona poświata wyświetlacza w Samsung Galaxy S20 FE 5G

(Temat utworzony: 20-01-2021 07:18 PM)
2926 Wyświetlenia
snajper123
Explorer
Opcje

witam serdecznie chciałbym się spytać a czy nadal są problemy z ekranem a dokładnie z zieloną poświatą która się pokazuje na większości egzemplarzy ? 

Pozdrawiam Serdecznie

0 Like
25 Odpowiedzi
Pawelcelmer
Student
Opcje
ewidentnie Samsung ma problem z wyświetlaczami
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Miałem ten problem z Oneplus Nord (tam byl amoled 90hz), nie reklamowalem na podstawie gwarancji tylko rekojmi (do sprzedawcy), oddali kase, bo wszystkie modele mialy ten problem w mniekszym lub wiekszym stopniu i nie mogli wymienic na wolny od wad. Nie dawaj im spokoju, bo to nie jest cecha amoleda. W tanim m31s z amoledem tego nie mam :winking-face: w s8, s9, s10 i s20 tez nie mialem.
0 Like
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
i koniecznie do paczki ze sprzetem dolacz kartke z opisem problemu, kiedy dokladnie wystepuje i w jakich aplikacjach mozna to zauwazyc. wydrukuj tez te zdjecia ktore tu zalaczasz. Zycze powodzenia!
0 Like
Majk86
Journeyman
Opcje

Witam 

Również kupiłem dwa egzemplarze w ostatniej promocji na walentynki (drugi za 50%) dokładnie takie same. Jeden ma moja żona a drugi ja i zauważyłem niestety za późno bo zacząłem z niego korzystać grubo po 2 tygodniach od dostawy. Jeden egzemplarz ma zdecydowanie jaśniejszy ekran od drugiego na tych samych ustawieniach i do tego na jednym jest widoczna zielona poświata w dolnej części ekranu(na tym jaśniejszym telefonie) . Wiem, że samsung nic z tym nie zrobi bo już miałem problem z telewizorem i totalnie olali temat dopiero rękojmia pomogła. Strasznie nie równa jakość. Ogólnie nie polecam, nigdy nie wiadomo na co się trafi przy samsungu. 

0 Like
magikob
Explorer
Opcje
Jakby ktoś szukał w temacie to problem dalej występuje po aktualizacjach. U mnie widać to dość słabo, bardziej to wygląda jak delikatny gradient, ale nadal jest ta poświata.
0 Like