Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zielona poświata wyświetlacza w Samsung Galaxy S20 FE 5G

(Temat utworzony: 20-01-2021 07:18 PM)
2924 Wyświetlenia
snajper123
Explorer
Opcje

witam serdecznie chciałbym się spytać a czy nadal są problemy z ekranem a dokładnie z zieloną poświatą która się pokazuje na większości egzemplarzy ? 

Pozdrawiam Serdecznie

0 Like
25 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Możesz powiedzieć, w której minucie dokładnie to widać ?

Jedyne posty, dotyczące problemów z tym modelem telefonu, dotyczyły trudności z dotykiem. 

0 Like
snajper123
Explorer
Opcje

2:34 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Na początku to wygląda jakby osoba przeprowadzająca recenzje włączyła filtr światła niebieskiego. Ogólnie to poczekaj na opinie innych użytkowników. Tak jak napisałem wcześniej, jedyne błędy jakie były zgłaszane na forum, dotyczyły dotyku. Są one rozwiązywane poprzez szereg aktualizacji dla tego modelu telefonu. Ostatnie uaktualnienie bardzo poprawiło ten problem, ponieważ kłopoty z dotykiem są minimalnie lub nie występują.
0 Like
snajper123
Explorer
Opcje

Z tego co słyszałem to miało zostać to naprawione w jednej z aktualizacji i ja jestem ciekawy czy to naprawiono i czy może coś wiesz na ten temat ? a jak nie to czy wiesz do kogo w takich sprawach pisać ? 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @snajper123 

Czy na pewno chodzi ci o 2:34?? Bo tak jak napisał @YOX na filmie w tej minucie jest włączony filtr niebieskiego światła.

Wydaje mi się że chodzi ci 2:39, tak??

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Poczekaj po prostu na odpowiedzi innych.

0 Like
snajper123
Explorer
Opcje

a jeżeli chodzi o tą recenzje to czy mam się tym sugerować i brać to co on powiedział pod uwagę bo tak szczerze trochę się obawiam zakupu ? 

0 Like
snajper123
Explorer
Opcje

ale on tam mówi co jest nie tak w tym modelu ? 

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Publikacja tej recenzji była 6 grudnia 2020 i minęło trochę czasu, więc mogły wyjść już jakieś aktualizację naprawiające ten błąd. Poczekaj na wypowiedzi innych użytkowników.