Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wprowadzanie głosowe SMS po polsku

(Temat utworzony: 04-11-2020 03:23 PM)
11975 Wyświetlenia
PaulaS20
First Poster
Opcje
Czy będzie możliwość głosowego pisania wiadomosci w języku polskim? Moj stary samsung mial taka opcje, teraz w S20 jest dostępny tylko jezyk angielski. Duzy krok do tyłu. Jest jakaś opcja zeby dodać język polski??
0 Like
5 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@PaulaS20, Wprowadzanie głosowe w języku polskim jest dostępne w całym systemie pod warunkiem, że korzystasz z "Pisania głosowego Google", a nie tego od Samsunga. Na forum znajdziesz wskazówki opisujące, co należy zrobić, aby włączyć wprowadzanie głosowe w języku polskim.

Na przyszłość zwracaj uwagę na to, w jakim dziale zadajesz pytanie, ponieważ dział "Najnowsze oferty" ma niewiele wspólnego z Twoim zapytaniem.

david200678
First Poster
Opcje
Posiadam telefon Samsung s21 moim problemem jest to gdyż mówione sms-y nie uwzględniają literek takich jak i u z kreseczką i przekształca
0 Like
david200678
First Poster
Opcje
Za każdym razem kiedy chcę powiedzieć mój telefon idzie do sprzedaży to teraz przekształcę sms-y prawidłowo A wcześniej nie uwzględnia w ogóle u z kreską i ż kompletnie zabiera te wszystkie znaki po aktualizacji
0 Like
david200678
First Poster
Opcje
Proszę o pomoc w mojej sprawie
0 Like
JustynaM
Moderator
Moderator
Opcje

@david200678 Z jakiej klawiatury korzystasz? Chodzi mi o usługi wprowadzania głosowego, czy jest to Samsung, czy Google?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.